Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Administratie omgevingsvergunningen

Geplaatst 16 jul. 2020
Project ID: YIS000113
Plaats
Haaren
Uren
24 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 27 jul. 2020
Einde: 31 dec. 2020
Tarief
0 - 50 €/uur

Als administratieve ondersteuner omgevingsvergunningen ben je mede-verantwoordelijk voor het proces tot afhandeling van alle aanvragen. Je boekt ze in een vergunningsysteem (GISVG), houdt termijnen mee in de gaten en zorgt voor verzending van brieven tussentijds en al vergunning verleend wordt. Eenvoudige vergunningen/sloopmeldingen werk je zelfstandig af. Je onderhoudt contacten met onze inwoners, ondernemers, collega’s, en externe partners. Je bent voor alle partijen een aanspreekpunt als het gaat om de voortgang. Vanwege de opsplitsing van Haaren per 01-01-2021 worden de aanvragen dit jaar overgedragen aan de ontvangende gemeenten. De regiefunctie hiervoor, is een belangrijk stuk van je werk.


We zoeken echt iemand met ervaring op het gebied vn vergunningverlening.  Inwerkmogelijkheden gering. Uiteraard is juridische kennis, met name op gebied van WABO/omgevingsrecht een pre. Je hebt een positieve en gastvrije uitstraling (de vraag van de klant staat bij ons altijd centraal); ; Je kunt snel (digitaal) schakelen; Je hebt aandacht voor kwaliteit; Je bent stressbestendig