Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance administratief medewerker (zzp)

Geplaatst 25 aug. 2022
Project ID: YIS 9119911
Plaats
Den Bosch, Noord-Brabant
Uren
36 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 15 sep. 2022
Einde: 15 nov. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 2 sep. 2022 14:00

Start: 15-9

Eind: 15-10 of 15-11 ligt er aan hoe snel de klus geklaard is.

Uren: 32-36 uur

Schaal 7

 

Omgevingsdienst is op zoek naar administratieve ondersteuning.

Vanuit huis werken is mogelijk 50/50. 

Gemeentelijke ervaring is een pré maar geen must. Wel moet iemand heel erg secuur zijn en uiteraard handig met computers.

 

 

Administratieve ondersteuning bij het up tot date maken van de adresboeken in het document management systeem DECOS/JOIN.

In JOIN maakt de organisatie gebruik van adresboeken (bekende en onbekende bedrijven en bekende en onbekende personen). Deze adresboeken moet zeer nodig worden gecontroleerd en worden opgeschoond zodat er de juiste informatie in staat.

 

Ook moet een controle plaatsvinden met de data van de KvK zodat de juiste schrijfwijze wordt gehanteerd. Het gaat om ca. 50.000 adressen. Ze kunnen nu nog niet inschatten hoeveel tijd hiervoor nodig is. 

 

 

Jij brengt mee: 

De administratieve kracht moet een goede basisopleiding hebben en niet bang zijn om met een computer en de software van JOIN te werken. 

Hij/zij moet betrouwbaar zijn en een geheimhoudingsverklaring willen ondertekenen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten