Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur digitale transformatie (zzp)

Geplaatst 21 sep. 2023
Project ID: YIS 9139981
Plaats
Lelystad, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar
Start: z.s.m.
Einde: 1 okt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 29 sep. 2023 12:00

Startdatum: z.s.m.

Duur opdracht: 1 jaar, met mogelijke verlening van nog 1 jaar

Aantal uren week: 32 - 36

Inschaling: 11 (gemeente cao)


Wat ga je doen?

Jij bent als geen ander in staat om de visie en doelstellingen van Lelystadse digitale transformatie concreet te maken en te visualiseren. Dat doe jij op zo’n manier dat de bedoeling voorop staat. Jij weet wat het einddoel is, deelt dat einddoel en helpt begeleiden in de stappen de gezet moeten worden. Je weet wat je nodig hebt om onze organisatie mee te nemen op deze reis: Met een digitale strategie, een roadmap, workshops, procesontwerpen, veranderplannen en gewoon met veel contactmomenten met jouw hardwerkende collega’s. Je bent geen technische IT'er, maar iemand die alles samen kan brengen, je hebt voornamelijk praktijkervaring.

 

  • Als echte verbinder draag je zorg voor de verandering die nodig is om te kunnen werken op de digitale werkplek van de toekomst.

  • Je bent gesprekspartner voor zowel management als medewerkers bij de veranderkundige kant van werken met data en technologie.

  • Je coördineert de adoptie van digitale projecten en processen en zorgt dat deze soepel worden opgenomen in de bedrijfsvoering.

  • Je begeleidt verschillende ingewikkelde digitale transformatieprojecten, inspireert teams en zorgt voor de beste samenwerking tussen ICT- en dataprofessionals en de lijnorganisatie

  • Je vergroot het digitaal leiderschap van ons directieteam en onze teamleiders

Wat breng je mee?

  • Jij draagt van nature uit hoe de inzet van data en digitale technologie bijdraagt aan het bereiken van onze maatschappelijke opgaven.

  • Jij draait je hand niet om voor een ingewikkeld adoptieproces en hebt daar aantoonbare ervaring mee. Dat doe je op HBO/WO werk en denkniveau.

  • Jij kent de complexiteit van organisatiestructuren, de veranderbereidheid van mensen en je hebt de dynamiek binnen teams hierbij ondervonden.

Quotes

  • Annemarie Groenenberg, organisatieadviseur: ''Ben jij sociaal, analytisch, flexibel en communicatief sterk? Én een tikkeltje eigenzinnig net als wij? Dan maken we graag kennis met jou!''

  • Claudia Beccari, teamleider: ''Je moet het leuk vinden om samen met de andere organisatieadviseurs onze medewerkers en organisatie op de digitale rails te krijgen. Niet alleen de sneltreinen, maar ook de stoomlocomotieven. En zorg dat er niemand op het perron achterblijft.''

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten