Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur facility (zzp)

Geplaatst 17 okt. 2023
Project ID: YIS 9141414
Plaats
Hillegom, Hybride
Uren
8 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 1 nov. 2023
Einde: 31 mei 2024
Tarief
55 - 64 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 18 okt. 2023 14:00

Startdatum inzet: 1-11-2023

Einddatum inzet: 31-5-2024

Uren per week: 8,00

Standplaats: Hillegom

Max tarief: € 64,00

Functieschaal 9

ZZP alleen op basis van eenmanszaak of BV met één directeur groot aandeelhouder


Opdracht start voor 8 uur per week tbv reguliere facility taken op gebied van fysieke veiligheid binnen de werklocaties van HLT Samen (paslezers, noodknop beheer, BHV beheer, camerabeheer etc). Betreft 5 locaties in Lisse, Hillegom, Teylingen, Sassenheim en Voorhout.

Binnen niet al te lange tijd gaat de opdracht uitgebreid worden met adviseren op gebied van veiligheid HLT breed. Dit betreft een project waarin een rol te vervullen door de externe medewerker.


Op het moment dat het project over de veiligheid HLT breed gaat lopen, zal 4 tot 8 uur extra nodig zijn waarin de adviseur nauw betrokken gaat zijn met advisering hoe de veiligheid HLT breed goed vorm te geven.


Functie-eisen:

  • HBO werk-en denkniveau

  • Opleiding ogv facility management

  • Kennis van integrale veiligheid

  • Relevante werkervaring

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten