Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker grondzaken (zzp)

Geplaatst 16 aug. 2022
Project ID: YIS 9119466
Plaats
Bladel, Noord-Brabant
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 okt. 2022
Einde: 1 mrt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 22 aug. 2022 16:00

Start per 1 oktober, voorlopig tot 1 maart 2023.

Uren per week: Minimaal 24, max 36 uur. Te bespreken.

Richtlijntarief:  70,00. Je bent echter vrij aan te bieden voor een ander (hoger) tarief, zolang dat in evenwicht is met de zwaarte van het CV. Voor een stevige senior denken we aan een opdracht van ongeveer 24 uur, voor een medior met lager tarief is mogelijk 36 uur ook haalbaar. 

Starter ervaring niet mogelijk. 


 

Voor de tijdelijke invulling van een vacature zoeken wij bij de gemeente Bladel een beleidsmedewerker grondzaken. Het beleidsterrein grondzaken is onderdeel van de afdeling ontwikkeling en bestaat uit ongeveer 45 medewerkers. 

De medewerkers van de afdeling zijn verantwoordelijk voor het beleid op het gebied van welzijn, ruimtelijke ordening, wonen, economische zaken, duurzaamheid en openbare werken. Het voordeel om bij een kleine gemeente te werken is de grote diversiteit in werkzaamheden. Je bent breed inzetbaar binnen het domein grondzaken. 

Hieronder een greep uit de werkzaamheden waar je een rol in hebt:

 

·      Grondexploitatie / planeconomie projecten en bestemmingsplannen

·      P&C cyclus vanuit grondexploitaties

·      Anterieure overeenkomsten

·      Grondverkopen en Grondaankopen

·      Projectleider

·      Precariorechten (huur terrassen)

·      Recognities en verhuur gemeente-eigendommen

·      Kadaster

·      Pacht en erfpacht (landbouw/natuur) gemeente-eigendommen

 

Jij brengt mee: 

Kennis en ervaring zijn voor ons het belangrijkst. We verwachten een zelfstandig opererende kandidaat, die kan putten uit de nodige kennis en ervaring. Graag sparren we met jou over de verschillende dossiers, en hopen dat we veel van elkaar kunnen leren.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten