Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker mobiliteit (zzp)

Geplaatst 8 apr. 2024
Project ID: YIS 9154632
Plaats
Venray
Uren
24 uur/week
Periode
8 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 9 mei 2024 16:00

Gemeente Venray

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 31-12-2024

Uren per week: 18-32 uur per week.

Functieschaal: 10A

Tariefindicatie €93 (hoger is mogelijk, mits in overeenstemming met cv)

Ivm teamsamenstelling, zoeken we een kandidaat met ruime ervaring. Geen junioren.


Wat je gaat doen

Binnen het team Ruimtelijke Ontwikkeling stel je als 'beleidsmedewerker mobiliteit' het beleid op, geef je een verkeerskundige visie op ontwikkelingen, trek je mobiliteits-projecten, adviseer je op verkeerskundig vlak bij projecten en adviseer je de wethouder. Belangrijk onderdelen van de functie zijn niet alleen de beleidsmatige en verkeerstechnische kant, maar ook de wijze waarop en mate waarin gedrag binnen deze thema’s een belangrijke rol speelt. Je vervult een brugfunctie tussen visie en beleid naar de uitvoering en projecten. Je werkt hierbij nauw samen met de andere beleidsmedewerker mobiliteit, de verkeerskundige, in netwerken als Trendsportal en met projectleiders. 

Gemeente Venray en jouw team

Venray is een gemeente met forse ambities op het gebied van mobiliteit. We streven naar een robuust mobiliteitssysteem voor iedereen, nul verkeersslachtoffers, een goede bereikbaarheid. . Dat doen we samen met de regio Noord-Limburg onder de naam Trendsportal, het regionale én lokale mobiliteitsplan.

We bouwen samen met inwoners, ondernemers en organisaties aan een mobiele, bereikbare én verkeersveilige Venrayse samenleving.

Zoals gezegd, is de functie onderdeel van het team Ruimtelijke Ontwikkeling. Het team werkt aan een breed scala van onderwerpen als ruimtelijke ontwikkelingen, bestemmingsplannen, grondzaken, economie, wonen, duurzaamheid, milieu, natuur, mobiliteit en vrijetijdseconomie. We willen resultaten halen en integraal werken, waarbij handelen vanuit “de bedoeling” leidend is. De rol van de overheid verandert, waardoor innovatie en verbinding steeds belangrijker worden. We maken gebruik van onze netwerken om onze doelstellingen te realiseren. Ook op andere terreinen dan mobiliteit werken we samen met gemeenten in onze regio.

Cluster mobiliteit en verkeer

Naast in je eigen team werk je nauw samen met je collega’s mobiliteit en verkeer. Deze maken gedeeltelijk onderdeel uit van een ander team, namelijk team Openbare Ruimte. Samen met de andere beleidsmedewerker mobiliteit, verkeerskundige, beheerder- en toezichthouder verkeer vorm jij het ‘cluster mobiliteit en verkeer’ binnen de gemeente Venray. Een goede samenwerking en afstemming is belangrijk en vindt vrijwel elke werkdag plaats.

Wie ben jij

·        Je hebt minimaal een passende HBO-opleiding met verkeerskundige specialisatie afgerond.

·        Minimaal 3 jaar ervaring in het beleidsveld.

·        Je bent in staat mensen te motiveren.

·        Je bent enthousiast, kunt goed samenwerken en onderhandelen. Communicatie is jouw tweede natuur.

·        Je bent initiatiefrijk, creatief en innovatief en in staat tot eigentijdse oplossing van mobiliteitsvraagstukken.

·        Je bent een netwerker; je ontwikkelt en onderhoudt contacten met relaties en zoekt actief het gesprek op.

·        Je signaleert trends op het gebied van mobiliteit en vertaalt deze naar strategie en beleid.

·        Je bent in staat om integraal te werken en betrekt tijdig andere disciplines. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten