Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance bouwkundig toezichthouder WABO (zzp)

Geplaatst 17 mei 2022
Project ID: YIS 9114862
Plaats
Valkenswaard
Uren
30 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jun. 2022
Einde: 30 nov. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 23 mei 2022 15:00

Start: zsm

Duur: 6 maanden (tot eind november ongeveer, hangt af van startdatum)

Schaal: 9 (medior)

Tarief: afhankelijk van de seniortiteit. De klant zoekt niet per se een heel zware / ervaren kandidaat. Echt handhaven, bouwstops etc; dat hoef je niet meteen zelf te doen. 1 a 2 jaar ervaring zou prima zijn. Het gaat niet per se over heel veel ervaring, maar je moet echt zelfstandig op pad kunnen en je verslag kunnen maken.

 

Taakpakket voor de (medior) toezichthouder:

  • Zelfstandige bouwcontroles (prioriteit brand- en constructieve veiligheid) inclusief administratieve verwerkingen in PowerBrowser vanaf juli;
  • Behandelen klacht/meldingen (met name op het gebied van vergunningvrij, ruimtelijke ordening etc.);
  • Sloopmeldingen;
  • Bijspringen waar nodig in het team;

 

Jij brengt mee:

Een flexibele werkhouding, klantgerichtheid, en werkervaring als toezichthouder vinden we belangrijker dan diploma's of certificering.

Je hoeft niet zelfstandig bouwstops te kunnen opleggen. Je hebt ondersteuning van je collega's uit het team. Je moet wel zelfstandig je controles kunnen doen en daar verslag van leggen. Wij gebruiken PowerBrowser.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten