Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance communicatie adviseur (zzp)

Geplaatst 25 okt. 2023
Project ID: YIS 9141946
Plaats
Hoornaar, Hybride
Uren
20 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 6 nov. 2023
Einde: 6 mrt. 2024
Tarief
63 - 78 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 31 okt. 2023 12:00

Start: Z.s.m.

Uren per week: 20

Standplaats: Hoornaar. Bij voorkeur dinsdag en/of donderdag aanwezig op kantoor.

Schaal: 10

Tarief: €63 - €78



Werkzaamheden


Je neemt snel het voortouw in een aantal projecten. Zo ligt er werk op het gebied van Kinderdijk, een nieuw tracé voor hoogspanning, de invoering van een nieuw afvalsysteem, werkzaamheden van Stedin in ons gebied en de opvang van vluchtelingen.

Aan de slag


We maken je wegwijs in de projecten waar je aan gaat werken. Dat gaat het beste als we elkaar een dag in de week live zien en goede afspraken maken over samenwerken en elkaar informeren. Ook de collega’s waarmee je samen gaat werken ontmoeten jou regelmatig op kantoor. De overige tijd kun je, als je dat prettig vindt, thuis aan de slag.

Gemeente Molenlanden heeft extra handen nodig voor flink wat uiteenlopende werkzaamheden.

We denken nu aan een opdracht voor 4 tot 6 maanden met kans op verlenging. Mogelijk kunnen we je daarna inzetten op een of meer specifieke projecten.



Dit ben jij


Je bent enthousiast over ons vak en steekt graag je handen uit de mouwen.

Je hebt een HBO/WO opleiding op het gebied van communicatie, hebt ervaring in het vak. Als het even kan ervaring bij een gemeente. Complexere projecten of communicatievragen ga je niet uit de weg. Je schakelt zelfstandig en makkelijk bij de meest uiteenlopende ad hoc vragen waarbij snel een communicatieadvies nodig is. Je hebt daarnaast een vlotte pen en houdt ook van het maken van communicatieplannen, maar ook -producten of stuurt anderen aan om die te realiseren. Als het nodig is, schakel je met een van onze bestuurders.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten