Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance communicatieadviseur (zzp)

Geplaatst 22 feb. 2024
Project ID: YIS 9151139
Plaats
Groningen, Hybride
Uren
12 uur/week
Periode
10 maanden
Start: 11 mrt. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
50 - 70 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 28 feb. 2024 17:00

Voor Rijksuniversiteit Groningen zijn wij opzoek naar een tijdelijke communicatie adviseur voor 8-12 uur per week.

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 31-12-2024

Op dinsdag kom het projectteam bij elkaar, verder is vanuit huis werken mogelijk.

Max tarief: € 63,50

De communicatieadviseur/-projectleider stelt een communicatieplan cq middelenmatrix op dat antwoord geeft op de vragen: wat zijn je doelgroepen; wat wil je bereiken; wat moeten de communicatieboodschappen zijn; welke middelen en kanalen kunnen we inzetten; en op welk moment doe je dat.

De communicatieadviseur/-projectleider zorgt voor de content en ziet erop toe dat het plan uitgevoerd wordt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van communicatieafdelingen van de RUG waar nodig.

DE RUG heeft recentelijk opdracht verstrekt voor het invoeren van een nieuwe Career Alumni platform. Dit platform draagt bij aan de loopbaanontwikkeling van studenten, de verbinding tussen studenten en alumni en de behoefte van alumni rondom levenslange ontwikkeling en betrokkenheid bij de universiteit, zoals beschreven in het strategisch plan van de RUG.

Voor de uitrol van de verschillende mogelijkheden, het groot maken, promoten, het onder de aandacht brengen van het platform bij de verschillende gebruikersgroepen is ondersteuning van een communicatieadviseur cq -projectleider van groot belang.


Je neemt mee:

  • ervaring met opstellen communicatieplannen

  • Ervaring met tekstschrijven

  • Ervaring met het coördineren van de uitvoer van communicatieplannen

  • Ervaring binnen de RUG is een pré

Is in staat om een boodschap duidelijk over te brengen, informatie te ordenen en te vertalen van een identiteit naar overtuigende communicatie. Is flexibel, kan planmatig en gestructureerd werken en komt afspraken na.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten