Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance consulent wmo (zzp)

Geplaatst 26 jul. 2023
Project ID: YIS 9137263
Plaats
Venray, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
7 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 29 feb. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 31 jul. 2023 14:00

Startdatum: Z.s.m.

Einddatum: 29-02-2024

Uren per week: 32




Over gemeente Venray:


Venray is een gezellige stad en middelgrote gemeente in Noord-Limburg en ligt op een steenworp afstand van Venlo, Roermond, Nijmegen en Eindhoven. Sinds 1 januari 2010 vormt Venray een plattelandsgemeente met een stedelijke kern en daaromheen dertien dorpskernen. In de stedelijke kern wonen ongeveer 30.000 mensen. De overige 14.000 inwoners wonen in de dertien dorpen (variërend van 200 tot ruim 2000 inwoners per dorp). Venray is na Venlo de tweede stedelijke kern van Noord-Limburg en de plaats speelt een vooraanstaande rol in de regio.



De organisatie:


De gemeente Venray heeft een koers uitgezet waarin flexibiliteit, samenwerking en de vraag van de klant de kernwoorden zijn. Venray heeft nadrukkelijk een eigen ambitie en koers, maar die alleen in samenwerking met vele (externe) partners gerealiseerd kan worden. De gemeente stimuleert de kracht van de samenleving, faciliteert initiatieven en werkt aan zaken waar ze zelf voor aan de lat staan. Deze ambitie heeft ook gevolgen voor de bedrijfsvoering en de manier waarop medewerkers hun werk doen: zelfstandig, met een duidelijk beeld van de klantvraag, gericht op samenwerking én op het behalen van concrete resultaten. De organisatie bestaat uit drie afdelingen en één stafafdeling. Elke afdeling is onderverdeeld in teams. In totaal werken er ruim 420 medewerkers bij de gemeente Venray.



Het team:


De consulent Wmo maakt deel uit van team Schakelplein. Binnen dit team borg je met je collega’s de continuïteit op gebied van de uitvoering van de Wmo. Met je kennis en ervaring ben je  vraagbaak voor je collega’s van de ingang (frontoffice) en je collegaconsulenten (Wmo, maar ook jeugdhulp, participatie, schulddienstverlening en leerplicht).



Jouw profiel:


Wij zijn op zoek naar een Wmo-consulent met een specialisatie én affiniteit op het gebied van vervoer, hulpmiddelen en de complexere woningaanpassingen. Daarnaast ben je ook in staat meldingen op te pakken gericht op huishouden, begeleiding of dagbesteding.

Je beschikt over minimaal een Hbo werk- en denkniveau en een opleiding die gericht is op het werkveld. Daarnaast heb je ruime en aantoonbare ervaring opgedaan op het gebied van de uitvoering van de Wmo. Je hebt bij voorkeur een ergotherapeutische achtergrond én ervaring met complexe woningaanpassingen en hulpmiddelen. Je bent in staat een duidelijk en volledig programma van eisen op te stellen en kritisch te kijken naar bouwkundige plannen en offertes.

Je wilt via kortdurend contact de juiste ondersteuning aanreiken die nodig is. Je laat daarbij de verantwoordelijkheid en regie zoveel als mogelijk bij de klant liggen. Je beschikt over goede en adequate kennis van de wetgeving, de sociale kaart van Venray en van het keuzepallet van aanbieders op het gebied van de Wmo of maakt dit je snel eigen. Je bent een teamplayer en communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent klantgericht, resultaatgericht, flexibel, creatief en nauwkeurig. Je hebt lef, overtuigingskracht en denkt in mogelijkheden. Je staat open voor de veranderingen binnen het sociaal domein waarbij de focus steeds meer ligt op het versterken van de omgeving van inwoners, zodat ze op een goede manier kunnen deelnemen en bijdragen aan de samenleving.

 


Competenties:


  • Klantgerichtheid

  • Mondelinge communicatie

  • Omgevingsbewustzijn

  • Schriftelijke communicatie

  • Resultaatgerichtheid

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten