Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance directievoerder/toezichthouder groen/water (zzp)

Geplaatst 1 nov. 2023
Project ID: YIS 9142312
Plaats
Capelle aan den IJssel, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 13 nov. 2023
Einde: 31 okt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 8 nov. 2023 12:00

Startdatum inzet: 13-11-2023

Einddatum inzet: 31-10-2024

Uren per week: 24,00

Standplaats: Capelle aan den IJssel

Beschikbaarheid, bijzonderheden en eventuele motivatie van de kandidaat in het cv opnemen

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Binnen de vakdisciplines Groen en Water werk je samen aan het functioneel houden en versterken van de openbare ruimte. Samen met de collega’s van Wegen, Milieu en Service zorgen jullie voor een veilige en mooie openbare ruimte Wij weten als geen ander dat de openbare ruimte een belangrijk onderdeel is van de leefomgeving.

Wat ga je doen

·        Projectleiding voor besteding van beschikbaar gestelde middelen.

·        Coördinatie werkvoorbereiding, participatie, communicatie.

·        Werkvoorbereiding: voorbereiden, uitvragen en beoordelen van offertes tbv meerdere locaties binnen gemeente om een vastgesteld budget te besteden.

·        Directievoering en toezicht op uitvoering van de werkzaamheden: afstemming met uitvoerende partij, controle op kwaliteit en nakomen gemaakte afspraken (inschrijving), financiële bewaking projecten, communicatie met omwonenden.

·        Toezicht en directievoering voor het aanbrengen van oeverbescherming en NVO’s.

·        Toezicht op het baggeren

Dit is je stijl

Je hebt hart voor het werkveld Groen en weet anderen hiermee te ‘kruisbestuiven’. Je draagt je kennis en kunde over binnen de projectgroepen. Je vindt het vanzelfsprekend om een actieve bijdrage te leveren aan de belangrijk positie van Groen binnen projecten in de openbare ruimte.

Je hebt cultuurtechnische kennis en weet dit te vertalen naar de uitvoering in de praktijk. Je hebt geen moeite om overzicht te houden op het complete werkpakket Je hebt een oog voor detail en spreekt je omgeving makkelijk aan op zaken die afwijken van de gemaakte afspraken. Je bent een teamspeler die over voldoende flexibiliteit beschikt om in te spelen op wijzigingen. Je kunt zowel zelfstandig als projectmatig werken. Je krijgt mensen makkelijk in beweging richting het gewenste resultaat. Je bent duidelijk naar je omgeving en je grenzen zijn volkomen helder. Samenwerken met anderen is voor jou vanzelfsprekend.

We blijven graag innoveren om de kwaliteit van de openbare ruimte op een efficiënte en duurzame wijze in stand te houden. Je bent praktisch ingesteld en je weet op zo’n manier samen te werken dat je met elkaar de beste resultaten weet te behalen.


Verder vragen we van je

·        een afgeronde HBO/MBO+ opleiding gevolgd op het gebied van cultuurtechniek en aantoonbare kennis, ervaring en affiniteit in dit vakgebied

·        je hebt uitgebreide plantenkennis

·        je hebt ervaring als toezichthouder op het gebied van groen en baggeren

·        het is een pré als je civieltechnische kennis/ervaring hebt

·        je hebt ervaring met het toetsen en toezichthouden van RAW-contracten

·        je hebt ervaring met bestekadministratie

·        je bent gericht op samenwerking

·        je bent communicatief sterk

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten