Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance ervaren medewerker Front-office Burgerzaken en KCC (zzp)

Geplaatst 10 jan. 2024
Project ID: YIS 9146100
Plaats
Beverwijk
Uren
32 uur/week
Periode
5 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 30 jun. 2024
Tarief
44 - 54 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 15 jan. 2024 13:00

Tijdeljike opdracht met startdatum 1 maart tot en met 30 sept 2024 met de mogelijkheid de kandidaat al eerder te laten starten

Functieschaal 7

Opdracht ivm piekseizoen reisdocumenten en KCC

Uren per week: 32


Ben je communicatief sterk en zoek je naar een afwisselende opdracht waarbij elke dag anders is?

Vind je het fijn om zowel administratief als aan de balie bezig te zijn en houd je van een uitdaging?

Lees dan verder…

Wie zijn wij?

Gevormd door de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee, is Beverwijk met 40.000 inwoners een middelgrote gemeente. De gemeente Beverwijk doet het allemaal nét iets anders. We zijn doeners die werken op een eigentijdse manier.

Het stadhuis ligt midden in de stad en pal tegenover het trein- en busstation van Beverwijk en dus goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Eigentijds, kleurrijk, divers en ondernemend: in Beverwijk verwelkomen we je van harte!

Over de functie

Als frontoffice medewerker KCC ben je afwisselend werkzaam aan de balie en in het callcenter. Je houdt je bezig met de afhandeling van eerstelijns (aan)vragen op het gebied van Burgerzaken zoals aanvragen reisdocumenten en rijbewijzen, (parkeer)vergunningen en vragen en meldingen over de openbare ruimte.

Tevens handel je binnen het callcenter alle telefonische verzoeken en meldingen af en maak je indien nodig afspraken voor onze inwoners of ondernemers. Je geeft informatie en advies en zo nodig verwijs je door naar andere instanties.

Wie ben je?

Je bent klant-, servicegericht en communicatief zeer vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Je herkent snel de essentie van de vraag en je kunt goed luisteren, samenvatten en doorvragen.

Vanzelfsprekend ben je uiterst accuraat, ook onder druk. Je bent digitaal vaardig. Je hebt ruime ervaring als medewerker Frontoffice Burgerzaken en het KCC.

Je bent beschikbaar tussen 1 maart en 30 september 2024 en flexibel inzetbaar, ook tijdens de avondopenstelling op donderdag.

Je toont initiatief en weet van aanpakken.


Aanvullend vragen wij:

 Minimaal een afgeronde MBO4-diploma;

Ruime ervaring als medewerker Frontoffice en het KCC;

 Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

 Goede communicatieve- en sociale vaardigheden;

Kennis van en ervaring met informatiebeveiliging en Key2Burgerzaken;

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten