Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance functioneel beheerder basisadministratie BGT (zzp)

Geplaatst 14 mrt. 2024
Project ID: YIS 9152941
Plaats
Bergen LB
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 28 sep. 2024
Tarief
63 - 90 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 21 mrt. 2024 12:00

Gemeente Bergen.

Start z.s.m.

Het betreft iemand voor een termijn van ca 6 maanden, met een mogelijke verlenging, voor 16 uren per week (2 dagen).

De werkzaamheden moeten op locatie in Bergen (L) worden uitgevoerd.

Schaal 9

Tarief ligt tussen de 63 en 83 euro.

Gemeente Bergen (L) is als tijdelijke vervanging van onze vaste medewerker op zoek naar een functioneel beheerder basisadministratie BGT.

 

Als beheerder basisadministratie BGT ben je verantwoordelijk voor het beheer van de basisregistratie BGT en de daarbij horende afstemming met de BAG. Als beheerder basisadministratie BGT draag je zorg voor de verwerking van mutaties en abonnementen in de BGT en verzorg je hierbij het gehele traject van mutatiemelding.

Het onderhouden en aansturen van landmeetkundige werkzaamheden in het kader van mutatieverwerking behoort ook tot je taken. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de organisatie voor het maken van GIS kaarten en data analyses en verantwoordelijk voor inrichting en het beheer van de kaartviewer van Geonovation.

 

Je neemt mee:

Hiervoor zijn wij op zoek naar iemand met ervaring en inhoudelijke kennis van minimaal het bijhouden van de BGT en de daarbij behorende werkvelden. Tevens heb je ervaring met Qgis, Topocad en Autocad. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten