Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance gezinscoach (zzp)

Geplaatst 1 mei 2024
Project ID: YIS 9156838
Plaats
Panningen
Uren
36 uur/week
Periode
7 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 19 mei 2024 14:00

Functie schaal: 10

Senioriteits niveau: senior

Inhuur reden: capaciteit

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 01-12-2024

Werklocatie: Wilhelminaplein 1 5981CC PANNINGEN, Nederland

Aantal uren per week: 36

Aantal dagen per week: 5

Salarisindicatie: €73



Wat ga je doen?

Als gezinscoach in het cluster Jeugd en Onderwijs en werk je met gezellige en vakkundige collega coaches.

  • Je bent een gemotiveerde en ervaren gezinscoach met een brede focus. Als generalist breng je de behoeften in beeld en speel je in op ontwikkelingen in de hulpverlening. Je sluit hierbij zo veel mogelijk aan bij de behoeften en eigen kracht van het gezin.

  • Je bent een 1Gezin1Plan regisseur en maakt volgens deze aanpak een gezinsplan. Voor de jongere en het gezin ben jij altijd het vaste aanspreekpunt. Als het nodig is, help en ondersteun je zelf.

  • Je zet disciplines in, die nodig zijn maar bewaakt ook dat er niet teveel verschillende gezichten voor het gezin zijn. Voor jou staat het belang van de jongere altijd voorop.

  • Je zorgt voor veiligheid en ontwikkelmogelijkheden voor de jongere. Als de veiligheid van de jongere een risico vormt, durf je ook moeilijke beslissingen te nemen. Als de grens van vrijwillige hulp is bereikt, verzoek je de Raad voor de Kinderbescherming om een onderzoek te starten.

 

De gedragswetenschapper en onze coördinatoren Jeugd en Onderwijs zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding. 

Onze ideale kandidaat:

  • ·        Wil niets liever dan de jongere en het gezin helpen. Toont daadkracht, laat deskundigheid zien en neemt beslissingen. Heeft ruime kennis van de sociale kaart en is het bezit van de vereiste SKJ registratie.

  • ·        Werkt graag in teamverband en heeft één keer per week een actieve rol bij de casusbesprekingen onder leiding van een gedragswetenschapper.

  • Woont/kent/verblijft (in) de regio

 

Over de Gemeente Peel en Maas:

Wij, als gemeente Peel en Maas, zijn een plattelandsgemeente tussen de Peel en de Maas en tellen ruim 45.000 inwoners. Onze inwoners geven met trots vorm en inhoud aan hun eigen woon-, werk- en leefomgeving. Ons werk voeren we uit volgens drie kernwaarden: zelfsturing, diversiteit en duurzaamheid. Deze kernwaarden bepalen strategie en beleid. Als gemeente staan we voortdurend in verbinding met onze gemeenschap.

 

Over het team:

Wij zijn een vooruitstrevende organisatie die betrokken wil zijn bij haar inwoners en continu inspeelt op een samenleving die in volop beweging is. Contact met deze samenleving staat bij ons voorop. Voor dit contact zorgt onder andere het team Werk, Inkomen, Jeugd en Zorg (WIJZ).         

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten