Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance GIS Medewerker (zzp)

Geplaatst 31 jan. 2023
Project ID: YIS 9127719
Plaats
Groningen, Groningen
Uren
20 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 mrt. 2023
Einde: 31 aug. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 10 feb. 2023 12:00

Startdatum: 1 maart

Duur: tm 31-8-2023

Inzet: 20 uur

Schaal 9, CAO Gemeenten.




Leg jij gemakkelijk verbinding binnen en buiten de organisatie? Ben jij een innovatieve denker? Zie jij hoe geo-informatie processen kan ondersteunen en ben jij degene die de verantwoordelijkheid op zich wil nemen voor het beheren van onze geo-informatiesystemen?

Wij zijn op zoek naar een communicatieve GIS-medewerker die kan opereren in een complexe en dynamische omgeving. Denk jij dit te kunnen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Jij

• ontwikkelt en vervaardigt in opdracht producten op basis van geografische informatiesystemen (GIS) voor klein- en grootschalige toepassingen;

• adviseert over nieuwe ontwikkelingen in de geo-informatie, zowel op het gebied van data en applicaties als werkprocessen;

• levert een bijdrage aan het beheer en vervaardigen van geografische basisregistraties en/of bestanden;

• geeft ondersteuning aan externe gebruikers bij het gebruik van GIS-applicaties of het raadplegen daarvan;

• start nieuwe projecten op het gebied van geo-informatie op, en levert hieraan een bijdrage.

Plek in de organisatie

Jij bent vanuit de afdeling Geo & Data (onderdeel van de directie Informatie & Services) als GIS-medewerker verantwoordelijk voor de gevraagde en geleverde dienstverlening. Hierbij richt je je zowel op interne als op externe klanten. Je werkt veel samen met je collega’s binnen en buiten de afdeling Geo & Data.

Voor de uitoefening van je functie beschik je over goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om nieuwe toepassingen en kansen te zien op het gebied van geo-informatie. Kortom een leuke en uitdagende functie. 

Wij vragen

• Een afgeronde relevante HBO opleiding.

• Kennis van en ervaring met GIS-principes, het gebruik van ArcGIS-software in het bijzonder en het werken met geografische databases. Ervaring met FME is in je voordeel.

• Uitstekende vakinhoudelijke analysevaardigheden en kunnen zoeken naar creatieve oplossingen voor vraagstukken.

• Communicatieve vaardigheden waarmee je het belang van goed databeheer onder het voetlicht weet te brengen en het vertalen van een informatievraag naar een concreet product waarbij je de interne klant meeneemt in het resultaat.

• De zelfstandigheid om je werkzaamheden goed te prioriteren en organiseren. Je zoekt de samenwerking binnen en buiten het team op. Ervaring met projectleiding is in je voordeel. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten