Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance groen- en boombeheerder (zzp)

Geplaatst 30 jun. 2023
Project ID: YIS 9135954
Plaats
Capelle aan den IJssel, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar, 1 maand
Start: 15 aug. 2023
Einde: 30 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 6 jul. 2023 12:00

Start half augustus 2023

Opdracht tot en met september 2024, optie tot verlenging

36 uur per week

In overleg thuis werken mogelijk


Groen- en Boombeheerder

Wil jij jouw talent in beheer van groenvoorzieningen en boombeheer inzetten om bij te dragen aan de belangrijke taak van gemeenten? Dan hebben wij vanuit de gemeente Capelle aan den IJssel een mooie kans voor jou. Door de gemeente investeren we steeds meer in groene wijken en uitbreiding van het aantal bomen. Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe aanwinst voor ons team!


Wat ga je doen?

Je draagt op tactisch niveau bij aan het groen- en boombeheer (beleid). Dat doe je o.a. door het opzetten van groen-/boomvervangingsplannen en het voorbereiden, begeleiden en monitoren van planmatig groen- en boombeheer. Je vertaalt knelpunten naar (innovatieve) oplossingsrichtingen, handelt vragen over groen/bomen af, stuurt het uitvoerende proces aan en draagt bij aan het beheer(systeem). Daarnaast neem je actief deel aan ruimtelijke projectgroepen, houd je de vitaliteit van de groenvoorziening/het bomenbestand bij en volg je trends en ontwikkelingen op je vakgebied.


Functie-eisen

Wat vragen we van je?

Wij vragen een gedegen kennis van groenvoorzieningen, bomen, soorten, plagen, groeiverwachtingen en groeiomstandigheden. Verder verwachten wij van je dat je vaardig bent in het werken met een beheersysteem. Je hebt kennis van het maken van bestekken, het werken met RAW en het calculeren van aanplant en onderhoud van beplanting en bomen. Verder ben je taalvaardig, zowel mondeling als in geschrift.


Wat zijn onze wensen?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Je analyses zijn helder, hoofd- en bijzaken weet je goed van elkaar te scheiden. Je bent kundig in het plannen en organiseren en kunt goed besluiten nemen. Je kunt goed in teamverband werken ook team- en unitoverstijgend. Je werkt kwaliteit- en klantgericht, communiceren gaat je goed af. 

Inclusiviteit en diversiteit

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie, die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van Yacht. Heb jij een uniek talent? We ontmoeten je graag.


Let op: - Een ZZP-er dient het bezit te zijn van een actueel KvK uittreksel zijnde eenmanszaak of BV (dus geen VOF, maatschap of andere juridische entiteit) waarop ZZP’er als enig bestuurder staat vermeld (max. 3 maanden oud), BTW nummer en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering met een dekking van 1 miljoen euro per aanspraak, per jaar.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten