Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance groenbeheerder (zzp)

Geplaatst 28 okt. 2022
Project ID: YIS 9122897
Plaats
Asten, Noord-Brabant
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 21 nov. 2022
Einde: 19 mei 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 18 nov. 2022 13:00

Start : 21-11-2022

duur: 19-05-2023

uren : 36 uur

Schaal 9

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Ben jij een ervaren groenbeheerder en op zoek naar een nieuwe opdracht binnen een gezellig team in een kleine gemeente? Lees dan verder!

 

Binnen het team Ruimte (circa 35 medewerkers) zijn een negental medewerkers verantwoordelijk voor het plannen, inrichten en laten uitvoeren van projecten in de openbare ruimte. Hierbij kun je denken aan het aanleggen en onderhouden van onze straten, pleinen, watergangen, groenvoorzieningen en ons rioleringsstelsel. We werken oplossingsgericht aan grote én kleine projecten en adviseren hierover ons college van burgemeester en wethouders en onze gemeenteraad. Zo zorgen de medewerkers van team Ruimte ervoor dat Asten iedere dag een beetje mooier, (verkeers)veiliger, groener en duurzamer wordt. 

 

Wil jij hier een zichtbare bijdrage aan leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Groenbeheerder

32 – 36 uur per week

 

Wat ga je doen?

Vanuit ons gemeentehuis werk je aan een breed scala aan groen gerelateerde projecten die nodig zijn voor de vergroening van Asten. Zo initieer en coördineer je bijvoorbeeld de renovaties van plantvakken, hou je het beheersysteem bij, doe je directievoering op diverse groenbestekken, controleer je landschappelijke inpassingen en waar nodig ga je ook actief met burgers in overleg. En wellicht kun je met jouw kennis en ervaring ook nog een bijdrage leveren aan enkele beleidsstukken die opgesteld moeten worden.

 

Wat breng je mee?

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van Groen, Natuur en Landschap, bijvoorbeeld HAS / Larenstein;
  • Je hebt (brede) ervaring met groenwerkzaamheden zoals het directievoeren op bestekken en overige groenwerkzaamheden binnen een gemeentelijke organisatie;
  • Beschikbaar voor minimaal een half jaar; Indien wij deze vacature zelf niet structureel ingevuld krijgen binnen een half jaar dan is er de mogelijkheid voor een verlenging van een half jaar.
  • Je bent proactief, initiatiefrijk, daadkrachtig en zelfstandig; 
  • Je bent klantgericht en je hebt een sterk gevoel voor kwaliteit en 
  • dienstverlening. Je kunt goed met mensen omgaan en je kijkt breder dan je eigen vakgebied. 
  • Je kunt uitstekend mondeling en schriftelijk communiceren.

 

Wat bieden we je?

Een leuke opdracht die je kunt uitvoeren met een jong en gezellig team;

Een afwisselde functie waarbij je naast ondersteunende taken ook veel verantwoordelijkheid en ruimte krijgt voor eigen initiatief en invulling van je werkzaamheden. 

Je gaat aan de slag in een platte en compacte organisatie, met korte lijnen naar het bestuur en de burgemeester. 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten