Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance HR adviseur recruitment (zzp)

Geplaatst 17 okt. 2023
Project ID: YIS 9141447
Plaats
Waddinxveen, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 17 apr. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 27 okt. 2023 12:00

Start: vanaf 1 november tot half juli 2024.

Het is een opdracht van 32-36 uur per week

Tarifering/beloning binnem schaal 10a CAO gemeente

Wacht niet met voorstellen tot de sluitingsdatum. Gedurende de publicatie worden al gesprekken ingepland door de inhuurdesk. Wanneer een geschikte kandidaat gevonden is zal de publicatie eerder gestopt worden.


Vind je het leuk om nieuwe medewerkers binnen te halen voor de gemeente Waddinxveen? En heb jij ideeën hoe we van onze gemeente een geweldige werkgever kunnen maken? Dan is dit jouw nieuwe baan in Waddinxveen!

Wat doe je?

Gemeente Waddinxveen groeit, de arbeidsmarkt krimpt. Door hybride werken kunnen medewerkers op afstand van de organisatie komen te staan. Een paar redenen waarom we de komende jaren willen investeren in onderscheidend werkgeverschap. We willen een aantrekkelijke keuze zijn voor mensen die al bij ons werken, maar ook voor mensen die nog niet bij ons werken. Jij gaat als HR adviseur hiermee aan de gang. Dit doe je door onder andere de regie te voeren over ons recruitmentproces, maar je gaat ook kansen en mogelijkheden in de organisatie benutten om ons te onderscheiden als werkgever. Dat kan uiteenlopen van betere vacatureteksten tot gesprekstrainingen voor managers en van betere inzet van sociale media tot organisatie brede onboarding of misschien wel de ontwikkeling van een vitaliteitsprogramma of het geven van een cultuurworkshop. Dit doe je met een goed oog voor de context, in afstemming met je directe collega’s en het management en met een duidelijk doel: zorgen dat iedereen weet én ervaart dat Waddinxveen een fijne plek is!

Er is bij ons veel ruimte voor jouw ideeën en initiatief. Zolang het bijdraagt aan het doel (zorgen dat Waddinxveen een goede en aantrekkelijke werkgever is) krijg je van ons alle vrijheid om aan de slag te gaan. Dit doe je niet alleen, maar in een enthousiast team van HR professionals. Veel kansen dus in een unieke combinatie van denken en doen!

Het team HR

Het team HR bestaat naast jou uit 4 medewerkers; een concernadviseur HR, een HR-adviseur en 2 medewerkers personeels- en salarisadministratie. Wij regelen alles op het gebied van HR voor de ongeveer 200 medewerkers van de gemeente. Daarmee zorgen we voor een fijne plek voor onze collega’s. We ondersteunen het management met diensten en faciliteiten, zodat zij hun rol als integraal manager optimaal kunnen uitoefenen. De sfeer is informeel, onze instelling hands on en we vinden kwaliteit leveren en een goede samenwerking onderling erg belangrijk.

Dit is Waddinxveen

Een plek op de grens tussen stad en platteland. Een fijne plek om te wonen, te bezoeken en te ondernemen. Een gemeente waar iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. We zijn een kleine organisatie met ongeveer 200 medewerkers. De lijntjes zijn daarom kort. We weten van elkaar dat we hard werken en verantwoordelijk zijn. Daarom krijg je van ons vertrouwen en de vrijheid. Vrijheid in hoe je je werk doet, maar ook waar en wanneer je dit doet. Bij Waddinxveen sta jij op de eerste plek, want als jij goed werkt zijn onze inwoners tevreden. Wij kennen elkaar allemaal. Samen zijn wij Waddinxveen: Een fijne plek om te werken.


Je bent een zelfstandige, resultaatgerichte en initiatiefrijke collega. Het feit dat zaken nog in ontwikkeling zijn en niet vaststaan brengt jouw creativiteit naar boven. Je zoekt actief contact met de organisatie en stakeholders. Je bent zichtbaar en zoekt voor je ideeën en projecten naar verbinding en draagvlak. Je wordt enthousiast om te werken aan goed werkgeverschap, met alles wat daarbij komt kijken. Dat gaat bij jou samen met een realistische inschatting wat haalbaar is en genoeg doorzettingsvermogen om zaken voor elkaar te krijgen. Met je prima communicatieve vaardigheden ben je een plezierige gesprekspartner. Je bent zeker niet alleen van het denken, maar ook van het uitvoeren. Van het houden van een presentatie voor het MT tot het geven van een workshop voor collega’s… jij weet de mensen om je heen mee te nemen met jouw positieve energie.

Wat je in elk geval meebrengt:

  • een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau, liefst op het gebied van HR;

  • ervaring als HR adviseur of –specialist;

  • kennis van en ervaring met recruitment, onboarding en andere HR vraagstukken;

  • je kent de basisbeginselen van projectmanagement.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten