Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance inkoper (zzp)

Geplaatst 21 dec. 2023
Project ID: YIS 9146767
Plaats
Lansingerland, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 19 aug. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 7 mrt. 2024 13:00

Duur: 4 maanden, start per z.s.m.

Uren: 32-36 uur per week

Richttarief: open obv functieschaal 10

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

ENKEL ZZP'ERS MET EEN EENMANSZAAK OF BV (WAARBIJ DE ZZP'ER ENIG AANDEELHOUDER OF BESTUURDER IS)



Welke uitdaging bieden wij

Je neemt de verantwoordelijkheid over de inkoop van producten en diensten voor ons domein Samenleving. Je voert het inkoopproces van begin tot einde uit. Je inventariseert de inkoopbehoefte en weegt deze af tegen de marktontwikkelingen. Je start de aanbesteding op en je bent inhoudelijk betrokken bij alle te nemen stappen.

Met jouw inhoudelijke expertise sluit je het best passende contract af. Hierna draag jij het contract over aan de contractmanager en blijf je betrokken bij vragen met betrekking tot de inhoud en inkoopvoorwaarden. De inkoop varieert van voorzieningen voor jeugdhulp en re-integratie, tot producten voor maatschappelijke ondersteuning.


Welke verantwoordelijkheden krijg je

Je schakelt met de beleidsadviseurs en uitvoeringsconsulenten over de inkoopbehoefte. Advies over inkoop- en aanbestedingsprocessen win je in bij de inkoopadviseurs. De voortgang en uitvoering van de contracten bewaak je met de contractmanager. Je krijgt de mogelijkheid om deze relatief nieuwe rol neer te zetten als de inkoopspecialist in het domein samenleving. Daarbij horen de volgende werkzaamheden:

· Je voert alle inkoop- en aanbestedingstrajecten uit, van voorbereiding tot en met het afsluiten van het contract;

· Je inventariseert de inkoopbehoefte en levert input voor de inkoop- en aanbestedingskalender;

· Je analyseert marktontwikkelingen en vertaalt deze naar mogelijke nieuwe inkoopvoorwaarden.


Waar ben je goed in

Je bent iemand die graag het voortouw neemt in een team. Je bent sociaal ingesteld, hebt inlevingsvermogen en maakt gemakkelijk de verbinding met collega’s. Je beseft dat woorden het verschil kunnen maken en stemt jouw communicatie af op de doelgroep en de over te brengen boodschap. Je legt snel verbanden tussen relaties. Consequenties van bepaalde keuzes overzie jij snel. Bij onduidelijkheden vraag jij goed door.

Dit alles doe je in een politieke bestuurlijke omgeving, waarin je overwegingen soms met meerdere stakeholders dient af te stemmen. Dit voel jij feilloos aan en hierin weet jij de juiste paden te bewandelen.


Op welke ervaring bouw je verder

Voor deze relatief nieuwe rol, is inkoopervaring een stevige pre. Wij zoeken vooral een persoon die deze specialistische inkoopfunctie graag verder wil vormgeven en neerzetten in de organisatie. Hiervoor vragen wij het volgende:

· Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau;

· Je hebt ervaring met projectmatig werken in een soortgelijke functie;

· Je bent in het bezit van het diploma NEVI 1 (of een gelijkwaardige opleiding)

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten