Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance inkoper Wmo en jeugd (medior) (zzp)

Geplaatst 13 jun. 2023
Project ID: YIS 9135010
Plaats
Gouda, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 1 dec. 2023
Einde: 30 jun. 2024
Tarief
0 - 90 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 4 jul. 2023 10:00

Startdatum voorkeur: zsm

Duur opdracht: ​start 1-12-2023 tot 1-7-2024 met verlengingsopties tot max 31-12-2024

Aantal uren per week: 25 - 36 uur

Schaal: 11 (gemeente cao)

Hybride werken is mogelijk. Aanwezigheid op donderdag in Gouda verplicht met tenminste nog één andere dag.

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


De regio Midden-Holland is druk bezig met de voorbereidingen van de inkoop voor Wmo en Jeugd. Het projectteam heeft al bezetting op strategisch en senior niveau. Voor de publicatie en voortgang van de inkooptrajecten zoeken we tactische ondersteuning.

Werkzaamheden betreffen het aanmaken en inrichten van de trajecten in Mercell en het coördineren van het berichtenverkeer en de Nota’s van Inlichtingen. Inhoudelijk wordt input gegeven door de senior inkoper en andere projectleden.

Ook overdracht van de gegevens uit Mercell naar contractmanagement en het aanmaken van de databases ten behoeve van implementatie horen tot de werkzaamheden.


Het beste past een medior inkoper (of junior met enkele jaren ervaring) die veel vlieguren wil maken in een groot project. (Geen senior die op het laatste moment nog eigen stempel wil drukken.)


Functie-eisen:

-       eis: minimaal 2 jaar ervaring met aanbestedingen

-       eis: ervaring met het werken in de aanbestedingsmodule van Mercell (let op: geen Negometrix3). Alternatief maar minder gewenst: opleiding van Mercell gevolgd i.c.m. ervaring ander tenderplatform.

-       dikke pré als de ervaring Mercell met Open House is

-       bij voorkeur ervaring in het Sociaal Domein

-       nauwkeurigheid: er lopen meerdere gelijksoortige trajecten naast elkaar. Belangrijk dat dit niet door elkaar gaat lopen.

-       stressbestendigheid

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten