Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance juridisch adviseur NMD-Samenwerking (zzp)

Geplaatst 30 okt. 2023
Project ID: YIS 9141577
Plaats
Assen
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 dec. 2023
Einde: 31 mei 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 14 nov. 2023 17:00

Startdatum: 01.12.2023

Duur: 6 maanden (evt verlenging)

Inzet: 16 uur per week

Inschaling: Schaal 11 CAO Gemeenten

Richtlijntarief: medior €83,00 / senior €94,00 excl btw (inclusief kosten)


  • Gesprekken op 6 november/middag (fysiek op locatie in Roden)





We zoeken voor de ziektevervanging van onze juridisch adviseur een tijdelijke vervanging voor 16 uur per week voor de duur van ongeveer 6 maanden. Afhankelijk van de ziekteduur van onze juridisch adviseur is een verlenging van de opdracht nog mogelijk. 

NMD-samenwerking is een regeling zonder meer gevormd door de vijf NMD-gemeenten (Aa en Hunze, Assen, Noordenveld, Midden-Drenthe en Tynaarlo). We houden ons bezig met de inkoop van Wmo en Jeugdzorg. We zijn een organisatie met ongeveer 28 professionals, zoals contractmanagers, kwaliteitsmanagers, inkoopadviseur, contractbeheerders, informatiemanagers en nog wat ondersteunende functies.

NMD-samenwerking start de aanbestedingstrajecten voor de inkoop van Wmo en Jeugdzorg op. Iemand met kennis en ervaring in het sociale domein is een vereiste. 

Verder liggen er nog een aantal vraagstukken rondom de governance van NMD-samenwerking.

Binnen NMD-samenwerking ben je onze juridisch adviseur. In die functie heb je ook nauwgezet contact met de juridisch adviseurs van de vijf aangesloten gemeenten.

We vinden het belangrijk dat deze persoon in ieder geval op de donderdag beschikbaar is voor NMD-samenwerking op kantoor in Roden (gemeente Noordenveld). De andere dag kan in overleg worden ingevuld (wel het liefst fysiek aanwezig op kantoor in Roden).

Wij vragen?

•   Je hebt een brede kennis van de juridische kaders binnen gemeenten

•   Je hebt kennis van aanbestedingsrecht.

•   Je hebt kennis van het sociale domein (Wmo en Jeugzorg)

•   Je overziet consequenties van bepaalde keuzes.

•   Je vindt het leuk als vraagbaak te dienen voor de andere medewerkers binnen NMD-samenwerking en geeft graag gevraagd en ongevraagd advies.

•   Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring in het publieke domein.

•   Je hebt afgeronde master rechten, met nadruk op bestuursrecht.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten