Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance jurist privacy (zzp)

Geplaatst 29 jan. 2024
Project ID: YIS 9148966
Plaats
Waddinxveen
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 29 jul. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 5 feb. 2024 12:00

Startdatum: zsm, duur 3 maanden (verlenging mogelijk indien de werving voor vaste invulling nog niet is voltooid)

Aantal uren per week: 24-28 uur. 

Functieschaal 10

Indien je mag starten, wordt er een Pre employment screening uitgevoerd. De kosten hiervan (exclusief de kosten voor de VOG) bedragen € 20,57 incl btw. en worden niet door Yacht vergoed.



De gemeente Waddinxveen zoekt een pro-actieve jurist!

Zet jij je tanden graag in privacyvraagstukken? En vind je het ook leuk om anderen te adviseren over bestuursrechtelijke vraagstukken?

Wat ga je concreet doen?

Je werkt binnen het team Juridisch Advies en Inkoop en hebt de volgende kerntaken:

 je geeft advies over privacyvraagstukken, voert DPIA’s uit, behandelt meldingen over datalekken, stimuleert het bewustzijn over privacy en zorgt ervoor dat het privacybeleid binnen de organisatie wordt uitgevoerd;

 je geeft (eventueel ook) juridisch advies over bestuursrechtelijke aangelegenheden. Zo kan een collega jou om advies vragen over verordeningen, sociaal domein, ruimtelijke ordening, publiekszaken of handhaving;

 je draagt bij aan het verhogen van de juridische kennis en bewustwording van privacy binnen de organisatie.

Met wie ga je werken?

Je komt te werken binnen het aandachtsgebied Bedrijfsvoering. De medewerkers van Bedrijfsvoering zorgen ervoor dat de rest van de organisatie optimaal kan functioneren. Als jurist werk je samen met 9 andere collega’s in het team Juridisch advies en Inkoop en adviseer je de organisatie over privacy en bestuursrechtelijke aangelegenheden. Wij vinden het belangrijk om goed juridisch advies te geven..

Dit is Waddinxveen

Het beste uit jezelf naar boven halen en in een open sfeer met elkaar samenwerken. Dat is waar wij voor staan. Bij ons krijg je vertrouwen en vrijheid om je werk op jouw manier te doen, waar en wanneer jij dat wilt. We helpen elkaar graag en de lijnen zijn kort. Wij zijn ambitieus en ook een van de snelst groeiende gemeenten van Nederland!

Wie ben je?

Je bent zelfstandig en initiatiefrijk. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel en resultaatgerichtheid krijg jij zaken voor elkaar. Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden om anderen zo goed mogelijk te ondersteunen en te adviseren. Je hebt hierbij oog voor de omgeving en je bent in staat om over je eigen vakgebied heen te kijken.

En verder:

  • heb je bij voorkeur een afgeronde WO-opleiding Nederlands Recht, kennis van bestuursrecht en kennis van de AVG.;

  • heb je ervaring met het adviseren over privacy vraagstukken, bij voorkeur binnen een gemeente.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten