Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker duurzaamheid (zzp)

Geplaatst 1 nov. 2022
Project ID: YIS 9122222
Plaats
Son en Breugel, Noord-Brabant
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 9 nov. 2022
Einde: 31 jan. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 8 nov. 2022 12:00

Startdatum: zsm

Einddatum 3 maanden (Betreft vervanging van ziekte, vooralsnog 3 maanden inhuur, maar wordt naar alle waarschijnlijkheid verlengd voor langere periode.)

Aantal uur per week 36

Functieschaal 9

 

Wie zijn wij?

Son en Breugel is een levendige en groene, Brabantse gemeente met ruim 17.000 inwoners waar het goed wonen, werken en verblijven is. De ligging van bedrijvenpark Ekkersrijt binnen de gemeentegrenzen, zorgt ook voor stedelijke bedrijvigheid en bijpassende duurzaamheidsuitdagingen.

 

Vanuit ons nieuwe kantoorgebouw in het centrum van Son en Breugel werken we met 80 collega’s samen met inwoners, bedrijven en maatschappelijke partners aan onze lokale opgaven.

 

Onze organisatie

Als organisatie zijn we ons bewust van onze veranderende positie in de samenleving. We zoeken vaker de samenwerking op met inwoners, organisaties en (regionale) partners om plannen te realiseren en uitdagingen aan te gaan. Burgerparticipatie is een belangrijk speerpunt van onze gemeenteraad. Onze medewerkers denken in mogelijkheden. Dat vraagt een proactieve houding en veel flexibiliteit. In ons interne ontwikkeltraject is hier aandacht voor. Ook onze organisatiestructuur is daarop ingericht. We werken in kleine teams met eigen verantwoordelijkheden. In ons werk staan betrouwbaarheid, eigenaarschap, daadkracht, saamhorigheid en denken in mogelijkheden voorop.

 

Voor het team Ruimte, Economie en Duurzaamheid zoeken wij een

 

Medewerker Duurzaamheid

                                             (36 uur per week, salarisschaal 9)

 

Wat ga je doen?

Je bent de aanjager van de campagne Wat we doen is groen! en enthousiasmeert bewoners, bedrijven en verenigingen in het nemen van duurzaamheidsmaatregelen door bijvoorbeeld het organiseren van:

·        Inkoopacties;

·        Besparingsadvies;

·        Digitaal en fysiek energieloket;

·        Aanpak van energiearmoede;

·        Pilot met aardgasvrije wijk ’t Zand

·        Greendeal Kantoren

 

Je werkt nauw samen met de senior beleidsmedewerker Duurzaamheid, om samen het Duurzaamheidsprogramma vorm te geven, te bewaken en dichterbij de inwoner te brengen.

 

Wat breng je mee?

Je bent ondernemend, proactief en resultaatgericht. Je kunt je werk goed organiseren en structureren, bent flexibel en natuurlijk is je communicatie mondeling en schriftelijk goed.  

 

Daarnaast ben je enthousiasten gedreven om inwoners en bedrijven te helpen met verduurzaming. Een goede sfeer vinden wij belangrijk dus hopelijk kom jij met een glimlach bij ons werken. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten