Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker subsidiebureau (zzp)

Geplaatst 14 dec. 2023
Project ID: YIS 9146197
Plaats
Lelystad, Hybride
Uren
28 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 14 jun. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 28 dec. 2023 12:00

Startdatum: z.s.m.

Duur opdracht: 6 maanden met optie tot verlenging

Aantal uren week: 28 uur, met eventueel opbouw tot 36 uur afhankelijk van de ontwikkelingen.

Twee dagen op locatie vereist: Maandag (in het begin, daarna kan het een andere dag worden) en dinsdag (vaste overlegdag).

Inschaling: 9 (gemeente cao)

Voorsteltermijn: kandidaten worden voorgesteld op basis van binnenkomst

Benodigde devices worden niet verstrekt door de opdrachtgever. (BYOD)

Indexeren gedurende de gehele opdracht niet mogelijk.


We zijn op zoek naar tijdelijk versterking voor de rol van subsidiemedewerker met het focus gebied “samen Lelystad oost”. Dat betekent dat je werkzaamheden zich primair richten op alles wat zich afspeelt in dit deel van de stad. Je staat met je ene been in “het Subsidiebureau” en met je andere been in de verschillende werkgroepen en werkzaamheden vanuit “samen Lelystad oost”.

Focusgebied; samen Lelystad oost.

Samen Lelystad Oost is een programma dat zich richt op het versterken van de Zuiderzeewijk, Atolwijk, Boswijk en Waterwijk in Lelystad. ‘Lelystad Oost is een van de oudste stadsdelen van Lelystad. Het bestaat uit groene, ruime wijken waar mensen met veel plezier wonen en voor elkaar zorgen. Bewoners hebben dagelijks te maken met sociaal maatschappelijke problemen die niet van de een op de andere dag kunnen worden opgelost. Inwoners, maatschappelijke partners, ondernemers en gemeente werken structureel samen in het versterken en verder ontwikkelen van de wijken in Lelystad Oost. Het Programma Samen Lelystad Oost is onderdeel van het Nationaal Programma Leefbaarheid en Veiligheid (NPLV).

Ben jij….

een juridisch dienstverlenende duizendpoot, met cijfermatig inzicht? Heb je niet alleen oog voor wat er gedaan moet worden, maar ook hoe we dat het beste kunnen doen; samen, betrokken en duidelijk. Ben je analytisch, secuur en toekomstgericht?

Dan zoeken wij jou!

Het team…

Het team Subsidie bureau bestaat uit medewerkers met diverse talenten en ervaringsgebieden. Wij hebben een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor het ondersteunen van de organisatie. Onze werkwijze kenmerkt zich door een grote mate van zelfstandigheid waar veel ruimte is om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. We zijn een zelfstandig werkend team, die onder andere verantwoordelijk is voor het proces van uitgaande subsidies, het initiëren en realiseren van kansrijke subsidieaanvragen voor gemeentelijke opgaven en het aanvragen en verantwoorden van inkomende subsidies binnen de organisatie. Ook werken we samen met de partners van de arbeidsmarktregio Flevoland voor het benutten van Europese ESF gelden en zijn aanspreekpunt voor subsidies voor zowel de interne als externe relaties.

De functie…

De gemeente heeft op een breed terrein van o.a. welzijn, jeugd, sport, cultuur, onderwijs, participatie en veiligheid beleidsdoelen vastgesteld. Om deze doelen te realiseren wordt aan externe uitvoerende partners een subsidie beschikbaar gesteld. Om het subsidieproces van begin tot eind in goede banen te leiden wordt gewerkt met het subsidiemanagement systeem Key2subsidies. Hierin worden alle subsidieaanvragen snel, efficiënt en eenduidig verwerkt en afgehandeld, wat bijdraagt aan een resultaat gericht proces. Als subsidiemedewerker ben je samen met het team verantwoordelijk voor de behandeling van verschillende inkomende subsidieaanvragen. Je neemt de aanvragen in behandeling, beoordeelt deze op juistheid en volledigheid, stemt proactief af met de interne en externe klant en zorgt voor verwerking hiervan in het subsidiemanagementsysteem. Je overziet de hele lijn vanaf de aanvraag tot de vaststelling van de subsidie. Je registreert nauwgezet de benodigde stappen in het subsidie proces. Je volgt het wettelijk kader van de Algemene subsidieverordening gemeente Lelystad en de verschillende subsidieregelingen. Je behandelt zelfstandig de subsidie aanvragen en adviseert proactief de betrokken projectleiders en beleidsadviseurs zodat processen correct en rechtmatig verlopen.



Wat heb je hiervoor nodig….

  • Je hebt minimaal een MBO+/HBO werk- en denkniveau en tenminste een afgeronde HBO opleiding (financieel of juridisch).

  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur met het beoordelen van subsidie aanvragen en het ondersteunen van het subsidietraject.

  • Je hebt een goede communicatieve vaardigheden waarmee je een stevige gesprekpartner bent voor collega’s en externe partners.

  • Je hebt een uitstekend cijfermatig inzicht, bij voorkeur met aantoonbare werkervaring.

  • Je functioneert goed in een dynamische werkomgeving waar op piekmomenten veel werk op je afkomt en waarin overzicht en nauwgezetheid cruciaal zijn.

  • Je bent een teamplayer, maar je kunt ook prima zelfstandig werken. Daarnaast ben je analytisch sterk, goed in het onderhouden van werkrelaties en beschikt je over een gezonde dosis overtuigingskracht.

  • Je bent flexibel en gericht op het behalen van het juiste resultaat binnen de deadline’s.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten