Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance packager (GEEN zzp)

Geplaatst 30 jun. 2023
Project ID: YIS 9135953
Plaats
Den Haag
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 aug. 2023
Einde: 1 feb. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 5 jul. 2023 14:00

Startdatum 1-8-2023 tot: 22-12-2023

Minimaal 24 uur maximaal 36 uur


Te verrichten werkzaamheden: je hebt kennis van en ervaring met het packagen en onderhouden van client softwarepakketten. Kennis van Microsoft App-V, User Environment Management, SCCM, Ivanti Workspace Control, Citrix, Liquidware is een pre.


Als packager moet je zelfstandig kunnen werken en goed kunnen functioneren in teamverband. Je bent verantwoordelijk voor de planning, voortgang en kwaliteit van je werkzaamheden, proactief en flexibel en draagt bij aan het verbeteren van het team en de processen en tools.

Daarnaast ben je communicatief vaardig, resultaatgericht, stressbestendig en kun jij je werk goed organiseren.


Werk- en denkniveau :

De ideale kandidaat heeft een afgeronde HBO opleiding op het gebied van informatica of vergelijkbare kennis.


Kenmerken van de afdeling :

Wij zijn op zoek naar een packager die ons leuke en uitdagende team Application Management &Services wil komen versterken. Ons team is verantwoordelijk voor het beheer, ontwikkeling en implementatie van client applicaties voor alle 10.000 ambtenaren van Gemeente Den Haag.

Wij werken volgens agile methoden, waaronder Scrum, zijn innovatief en kijken elke dag hoe we dingen beter kunnen doen.


Ons team bestaat uit een product owner, een scrum master en zes specialisten, waar jij er één van kunt worden. Ieder teamlid heeft brede kennis van het vakgebied en specialismen en we delen onze kennis graag met elkaar. We zijn niet alleen verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten, we voelen ons ook verantwoordelijk en dat is goed te merken binnen het team. We helpen elkaar.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten