Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance procesmanager provinciale inrichtingen (zzp)

Geplaatst 20 apr. 2023
Project ID: YIS 9132400
Plaats
Horst, Hybride
Uren
20 uur/week
Periode
11 maanden
Start: 24 mei 2023
Einde: 7 mei 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 23 mei 2023 12:00

Startdatum: ZSM

Einddatum: 07-05-2024

Tarief: bespreekbaar op basis van ervaring kandidaat

Functieschaal: 11

Aantal uur: 16-20 uur

Ervaring: minimaal 3 jaar


In gemeente Horst aan de Maas ligt een aantal gemeentelijke en provinciale inrichtingen (veelal veehouderijen met een vorm van mestverwerking) waarbij in een continu proces gesprekken, vergunningprocedures, toezichtacties en handhavingstrajecten lopen.

De ambities en taken om inwoners te beschermen en bedrijven te faciliteren liggen verspreid in de organisatie. Wat we nodig hebben is inzicht en overzicht voor integrale afstemming en advisering.


Als coördinator zorg je daarvoor. Je bent hierin eerste gesprekspartner voor alle betrokkenen en adviseur voor het college.

Je werkt vanuit team Economie en gebiedsontwikkeling in nauwe samenwerking met team Omgeving.


Functie-eis:

Je hebt juridische en inhoudelijke kennis van vergunningverlening en planologie en bij voorkeur (geen vereiste) affiniteit met veehouderijen om je goed in de ondernemer te kunnen verplaatsen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten