Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider (zzp)

Geplaatst 24 okt. 2023
Project ID: YIS 9141927
Plaats
Lansingerland
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 24 apr. 2024
Tarief
75 - 95 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 1 nov. 2023 13:00

Duur: per z.s.m. voor 8 maanden met optie op verlenging.

Uren: 32 tot 36 uur/week

Richttarief: open obv functieschaal 10




Projectleider met ervaring in het werken in politieke- bestuurlijke omgeving met ervaring in projecten met aanbestedingsprocessen samen met Inkoopbureau.

           

De lopende projecten zijn: 

  1. Mobiel Service Punt; in coalitieakkoord opgenomen; projectopdracht geformuleerd; PSU afgerond en Projectgroep samengesteld. Inventarisatie teams in organisatie over mogelijke belangstelling en bredere inzetbaarheid bus; Planning is in overleg en afstemming met team I&D voor inrichting systemen in Go-bus;

Offerte aanvraag en aanschaf bus, aanbesteding met Inkoopbureau.  Mei2024 start mobiel servicepunt;

Geschatte uren 16 uur per week;

2.       Markt conforme consultatie voor aanschaf dienstverleningsapplicaties; Alle applicaties waarop de dienstverlening draait met team I&D en team S&C; Planning;

start PSU in 3e kwartaal 2023); geschatte uren 4 uur per week;

2.      Bereikbaarheid vergroten door adviezen geven over mogelijkheden zoals Servicenormen Dienstverlening, uitfaseren anoniem bellen, 14010 anders inzetten, anoniem ondertekenen mails etc. Projectopdracht formuleren op basis van projectmatig creëren, bereikbaarheid, draagvlak verantwoordelijk zijn voor eigen bereikbaarheid in organisatie, langs teams etc. (geschatte uren 8 uur per week).

5.       Voorkomende beleid- en advieswerkzaamheden zoals het opstellen DT-adviezen/memo’s, B&W- en Raadsadviezen (geschatte uren 4 uur per week).


Jij neemt mee:

1.Gemeentelijke ervaring en zeker ook ervaring in het ondersteunen/begeleiden van de voorkomende aanbestedingstrajecten samen met Inkoop;

2. Gemeentelijke ervaring als beleidsadviseur voor het opstellen van DT-memo’s en adviezen/B&W-adviezen/Raadsbrief-Raadsadviezen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten