Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider/changemanager/coach (zzp)

Geplaatst 7 mei 2024
Project ID: YIS 9157222
Plaats
Leeuwarden, Hybride
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 7 nov. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 13 mei 2024 17:00

Startdatum: Bij voorkeur zsm

Duur opdracht: half december

Aantal uren week: 16 uur p/w

Inschaling: 10 CAO Provincie (max uurtarief van 95,-)

Voorsteltermijn: 13 mei 17:00 uur

Terugkoppeling: zsm

Gesprekken: Volgt zsm

Let op: Dit is een project bij de Provincie Friesland niet de gemeente Leeuwarden.


Het team Assetmanagement heeft behoefte aan het verbeteren van de samenwerking en het vergroten van (persoonlijk)leiderschap om haar doelen te halen. Voor het begeleiden van het traject zijn we op zoek naar een coach die d.m.v. systeemtechnische benadering het team en de leidinggevende kan bijstaan en helpen om van visie naar actie te komen. Het beoogde resultaat is een gedragen visie, beweging in de gewenste richting en verbinding.


Het team is volop in ontwikkeling en er dienen veel vacatures te worden ingevuld de komende periode. Verduidelijken en beschrijven van rollen taken en verantwoordelijkheden van een ieder maakt deel uit de werkzaamheden. Je pakt de samenwerking systematisch aan, stemt dat met de teammanager af en past het gezamenlijk toe. Evalueert en stelt bij waar nodig. Je bent een sterke verbinder, hebt luisterend oor en hebt een duidelijke visie op het versterken van persoonlijk leiderschap op diverse niveaus en bij diverse werkterreinen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten