Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider civiele techniek (zzp)

Geplaatst 1 nov. 2023
Project ID: YIS 9142435
Plaats
Beverwijk, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar, 2 maanden
Start: 13 nov. 2023
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
80 - 101.75 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 7 nov. 2023 14:00

Startdatum inzet: 13-11-2023

Einddatum inzet: 31-12-2024

Uren per week: 36,00

Standplaats: Beverwijk

Max tarief: € 93

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


In deze veelzijdige functie ben je:

  • verantwoordelijk voor de voorbereiding en realisatie van (integrale) projecten in Beverwijk. De (eveneens veelzijdige) projecten waar je aan werkt zijn uiteenlopend in aard, omvang en complexiteit.

  • Je overlegt, onderhandelt en stemt af met je interne en externe stakeholders. Denk hierbij aan bestuurders, woningbouwcorporaties, overheidsorganisaties en bewoners.

Het eerste project waar jij mee gaat starten is de herinrichting van de Alkmaarseweg-Zuid. Met als doel: een aantrekkelijke straat en een fijne woonsfeer. De belangrijkste reden voor de nieuwe inrichting is de huidige staat van de weg. Het asfalt, de openbare verlichting én de stoplichten zijn toe aan vervanging. De nieuwe inrichting is ook nodig om in te spelen op klimaatverandering.

Daarnaast is het organiseren en voorzitten van project- en ontwerpteams, het opstellen van bestuurlijke en andere adviezen, voortgangsrapportages, projectadministratie, -ramingen en - planningen en het voeren van correspondentie met externen onderdeel van deze functie.


Bewonersparticipatie en de participatie van bedrijven heeft een belangrijke plaats op de politieke agenda. Als projectleider geef je hier uitvoering aan, bijvoorbeeld door het (mede) organiseren van bewonersbijeenkomsten en inspraaktrajecten. Verder zorg je voor correcte en tijdige bijdragen aan de P&C cyclus. Tot slot beheer je de aan jou toegewezen projecten op basis van de GOTIK(+R)- aspecten. 


Functie-eisen:

  • Je beschikt over competenties die passen bij een ervaren projectleider op het gebied van civiele techniek.

  • Je beschikt over relevante werkervaring en hebt de opleiding civiele techniek gevolgd.

  • je bent een stevige en sterke persoonlijkheid met een initiërende en proactieve werkhouding en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

  • je beschikt over een goed gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen, je werkt gestructureerd en je bent samenwerkingsgericht.

  • Je hebt een relevante, afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau en hebt actuele kennis van aanbestedingsmethodes en begrippen als RAW en CROW.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten