Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Projectleider omgevingswet

Geplaatst 23 apr. 2021
Project ID: YIS000643
Plaats
Reusel-De Mierden
Uren
16 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 1 mei 2021
Einde: 1 dec. 2021
Tarief
60 - 85 €/uur

Functieomschrijving 

We zoeken een projectleider voor de invoering van de omgevingswet. De gemeente wil per 31-12-2021 voldoen aan de minimale eisen die gelden voor de invoering van de omgevingswet. Hiervoor lopen er binnen de gemeente een aantal werkgroepen die op diverse thema's zaken opleveren. Daarbij willen we graag voor de zomer al veel stappen gemaakt hebben om na de zomervakantie ook te kunnen oefenen met de nieuwe werkwijzen. We zoeken een projectleider die kennis heeft van wat er moet gebeuren om de invoering van de omgevingwet tot een goed einde te brengen. Sturing kan geven aan de diverse werkgroepen m.b.t. de planning van de op te leveren stukken en de kwaliteit hiervan de waarborgen. Lid is van de projectgroep en de stuurgroep. Dus kan opereren op diverse niveau's. Lid van de regionale werkgoed. Daarnaast coached deze persoon onze Trainee die de invoering van de omgevingswet mee trekt. Onderdeel van deze opdracht is ook om samen met het afdelingshoofd na te denken over wat nog nodig is om de cultuur nog meer in de geest van de omgevingswet te laten zijn. 


Functie-eisen

Ervaring met Projecten leiden bij voorkeur in het kader van de omgevingswet. Kennis van de omgevingwet en de minimale eisen waaraan een gemeente hiervoor moet voldoen. Coachingsskills. Bekend met de RO processen.



Sollicitatie deadline is 29-4 om 11:00 uur

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten