Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider ontwikkeling AZC locatie (zzp)

Geplaatst 8 feb. 2024
Project ID: YIS 9149914
Plaats
Heemskerk
Uren
16 uur/week
Periode
10 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
85 - 115 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 15 feb. 2024 13:00

Tijdeljke opdracht ivm piek in werkzaamheden

Functieschaal 12

Opdracht per direct tot einde van het kalenderjaar

16 uur per week


Ervaren projectleider fysiek woningbouw/gebiedsontwikkeling

Opdracht betreft het ontwikkelen en opleveren van een AZC voorziening op onbebouwd kavel. Dit is een project dat samen met de buurgemeente Uitgeest wordt gerealiseerd.

 

Ervaring met werken binnen de gemeente is een pre

  • Je hebt gemeentelijke ervaring en weet hoe de Raad en het College zich tot elkaar verhouden.

  • Stevige persoonlijkheid / Empatisch om ook met weerstand gesprekken om te gaan met bewoners. Dit speelt op dit moment ook bij één van de locaties.

  • Je hebt aantoonbare meerjarige ervaring als (senior) projectleider van ruimtelijke ontwikkelingsprojecten. Ervaring met projectmatig en planmatig werken, aanspreekbaar op resultaten en voortgang.

  • Je bent een zakelijke, proactieve en resultaatgerichte professional met een groot organiserend vermogen die een stevige bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van de gemeente Hoeksche Waard.

  • Je hebt kennis van tijdelijke woningbouw, flexwonen en/of modulaire bouw voor specifieke doelgroepen

  • Je vindt uitdagingen in de projecten, die in de gemeente spelen. Je bent communicatief uitermate vaardig, je hebt stevige onderhandelingsvaardigheden en je bent daarnaast een natuurlijke verbinder van partijen en belangen. Je bent in staat om alle diverse belangen, intern, extern, bestuurlijk, samen te brengen.

  • Je zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken vastgelegd worden in bijvoorbeeld een intentie- of anterieure overkomst en hebt een goed financieel inzicht. Je bent doortastend.

  • Je vindt het ook leuk om actief mee te werken op uitvoeringsniveau. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten