Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectondersteuner (zzp)

Geplaatst 23 feb. 2024
Project ID: YIS 9151054
Plaats
Barendrecht, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
10 maanden
Start: 1 mrt. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 28 feb. 2024 12:00

Startdatum (gewenst)? zsm 

Einddatum? 31-12-2024

Optie tot verlenging? ja 

Min/max aantal uur per week? 28-32 uur per week 

Vaste werkdagen gewenst/vereist? niet vereist 

Mogelijkheid tot thuiswerken? ja 

Schaal CAR UWO? 9

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

ENKEL ZZP'ERS DIE NIET WERKEN ALS VOF CONSTRUCTIE. CONTRACTEREN KAN BIJ EEN EENMANSZAAK OF B.V (KANDIDAAT ENIG AANDEELHOUDER EN BESTUURDER)


Projectondersteuner

28-32 uur per week

 

Wat ga je doen als Projectondersteuner voor de Stationstuinen?

Wij zoeken een projectondersteuner voor de Stationstuinen Barendrecht. Dit is niet zomaar een project. Het is zowel qua omvang als complexiteit een buitencategorie in de gebiedsontwikkeling. Je kunt hier alles over teruglezen op www.stationstuinenbarendrecht.nl. Als projectondersteuner ben jij een steunpilaar binnen dit mooie en uitdagende project voor de projectmanagers en het projectteam van de Stationstuinen. Je houd je bezig met de organisatie van dit project in de breedste zin van het woord. Je bent de vraagbaak voor de in- en externe contacten zodat de projectleiders en het projectteam zich volledig kunnen focussen op hun inhoudelijke taken rondom projecten.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

-         Agendabeheer: interne en externe bijeenkomsten plannen voor het projectteam. Denk hierbij ook aan het plannen van moeilijke afspraken;

-         Notuleren en uitwerken van projectteam overleggen en pro-actief actielijsten  opstellen en bewaken;

-         Bewaken van de mijlpalen, deadlines en gemaakte afspraken;

-         Opzetten en onderhouden van digitale archieven;

-         Ondersteuning op de projectbeheersing. Te beginnen met de opdracht beheersing en financiële voortgangsbeheersing;

-         Aanmaken van inkoop-opdrachten en versturen van de opdrachtbrieven;

-         Toetsen of inkoopopdrachten binnen de budgetten passen;

-         Ondersteuning in het omgevingsmanagement, organisatie van overleggen met inwoners en betrokken partijen en bijhouden van hun eisen en wensen.

Kortom, een afwisselende en zelfstandige functie waarbij je een belangrijke bijdrage levert in het succes van het project en het mooier maken van Barendrecht!


Over het team Projecten Leefomgeving

In dit team gaat het vooral om de projecten en de ontwikkeling van de leefomgeving. Het team bestaat uit de functies junior, medior en senior projectleiders, projectleider marktinitiatieven, projectondersteuner, strategisch adviseur, juridisch adviseur, planeconoom, financieel projectondersteuner, stedenbouwkundige, ontwerper openbare ruimte en een allround ontwerper. Niet alleen binnen je team, maar in de hele organisatie zorgen we er samen voor dat werkplezier net zo belangrijk is als goede prestaties. Daarom communiceren we in Barendrecht transparant, werken hard in een informele sfeer en hebben we plezier op de werkvloer.

Functie-eisen: 

Minimaal aantal recente en relevante jaren werkervaring? Richtlijn is 4 jaar. Minder mag, maar de kandidaat moet echt verantwoordelijkheid kunnen nemen, overzicht kunnen creëren en zich goed staande weten te houden in deze omgeving.

 

Vacature

Must haves (knockouts)?

  • Zelfstandig aan de slag kunnen

  • Sterk in zijn/haar schoenen staan ivm andere stakeholders

  • Graag de juiste ervaring, maar de juiste instelling en motivatie is minstens zo belangrijk.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten