Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance rioolbeheerder (zzp)

Geplaatst 10 jul. 2023
Project ID: YIS 9136462
Plaats
Waddinxveen
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 24 jul. 2023
Einde: 10 jan. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 17 jul. 2023 14:00

Duur opdracht: 6 maanden

Uren per week: 16

Start: Z.s.m.

Inschaling: 10, CAO gemeenten


In Waddinxveen werken we iedere dag aan een aantrekkelijke gemeente. Ben je bekend met meerdere facetten binnen het beheer van de openbare ruimte, waaronder de riolering, water en klimaatadaptatie? Vind je het leuk om binnen het team openbare ruimte en natuur de regie in handen te hebben om de juiste dingen te doen maar ook de juiste dingen goed uitgevoerd te krijgen? Krijg je energie om als gedelegeerd opdrachtgever op te treden voor de vraagstukken in de openbare ruimte? Lees dan vooral verder…



Jij bent samen met de adviseur riolering en water verantwoordelijk voor het functioneren van het rioolstelsel. Je gaat aan de slag met het duurzaam beheren van ons rioolstelsel en draagt bij aan klimaatadaptatie.

Je handelt aanvragen voor lozingen en rioolaansluitingen af, geeft advies op het taakveld riolering en water bijonze integrale projecten en toetst rioolplannen bij onze in- en uitbreidingslocaties.

Vanuit de rol als rioolbeheerder verzorg je naast de interne ook de externe communicatie, hierbij moet je denken aan de afstemming met de andere beheerders, andere overheidsorganisaties en bewoners



Wat ga je concreet doen:


  • Je geeft uitvoering aan het dagelijks beheer, onder andere door het uitzetten van inspecties en onderzoeken en plannen van het meerjaren onderhoud;

  • Je toetst technische tekeningen en aanvragen voor rioolaansluitingen;

  • Het afhandelen van meldingen

  • Je levert input van de Planning & Control cyclus binnen de aandachtsvelden openbare ruimte en de paragraaf kapitaalgoederen.



Wat breng je mee:


  • Je beschikt over een relevante afgeronde opleiding.

  • Je hebt ervaring met een beheerders rol en bent bekend met de werkzaamheden die daarbij horen.

  • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen en van de wet- en regelgeving op het gebied van riolering en water.

  • Jij bent graag goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgt actief dat je jouw kennis over het vakgebied op peil houdt. Je deelt deze in de organisatie.

  • Je kunt oplossingsgericht en kunt strategisch denken.

  • Jij vindt gemakkelijk je weg binnen bestuurlijke verhoudingen en je beschikt over sensitiviteit voor de belangen van stakeholders.

  • Initiatief nemen is voor jou geen probleem, daarbij ben je proactief en heb je een samenwerking gerichte werkhouding.

  • Je neemt zonder probleem verantwoordelijkheid op je en staat open voor opbouwende feedback.

  • Omdat je flexibel bent kun je snel schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau, tussen beleid en uitvoering en tussen politiek en inwoners.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten