Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance RO Adviseur (zzp)

Geplaatst 14 dec. 2023
Project ID: YIS 9146074
Plaats
Reuver, Hybride
Uren
30 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 jul. 2024
Tarief
75 - 95 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 2 feb. 2024 13:00

Start z.s.m.

Eind 1-7-2024

Uur 30 verdeelt over 4 dagen, in overleg

Tarief 75 - 87 euro cv moet passend zijn bij tarief.

Schaal 10

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Dit ga je doen

Je maakt deel uit van het team Ruimtelijke Ontwikkeling, onderdeel ruimtelijke ordening. Samen met je collega’s van ruimtelijke ordening behandel je ruimtelijke initiatieven (principeverzoeken, aanvragen omgevingsvergunning) en zorg je voor de beoordeling en behandeling hiervan. Ook de begeleiding van BOPA’s (en wijzigingen van het omgevingsplan) zullen tot je werkpakket behoren. Je werkt vanuit een integrale aanpak en betrekt interne en externe adviseurs bij jouw werkzaamheden. Van daaruit ben je in staat om te komen tot belangenafweging en beoordeling van een initiatief. Als planbehandelaar ben je betrokken vanaf de voorfase tot en met vergunningverlening.


In een omgeving met een diversiteit aan belangen, ben je in staat op zoek te gaan naar maatwerkoplossingen. Je gaat hierover het overleg aan met initiatiefnemers en bent oplossingsgericht. Daarbij zoek je de samenwerking met andere collega’s op en bent onderdeel van een team. Je werkt gestructureerd in Rx.Mission, houdt overzicht op je werkvoorraad en bewaakt beslistermijnen.


Je brengt het volgende mee:

  • Hbo-diploma werk- en denkniveau; 

  • Actuele kennis op het gebied van de Omgevingswet, Wkb, Wabo, Woningwet en Bouwbesluit;

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als RO-adviseur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten