Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance schuldhulpverlener (zzp)

Geplaatst 16 mrt. 2024
Project ID: YIS 9153103
Plaats
Hoorn, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 22 apr. 2024
Einde: 31 jul. 2024
Tarief
60 - 67 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 10 apr. 2024 12:00
  • Max €68,- (All in), er wordt scherp gekeken naar tarief;

  • 32 uur p/w;

  • Startdatum 22 april.;

  • Niveau medior;

  • Opdracht tot 31-07-2024;

  • Graag motivatie, beschikbaarheid en eventuele vakantieplannen opnemen in het CV

  • Drie dagen op locatie en één dag thuis

  • Contractering ZZP'er (belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap etc. kan niet!)


Als consulent Schuldhulpverlening ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de stabilisatiefase en de daarbij behorende werkzaamheden. Bij het eerste gesprek met de burger wordt de hulpvraag vastgesteld. Tijdens de intakefase worden daarna de ontvangen gegevens en informatie verwerkt en van daaruit wordt samen met de burger het plan van aanpak vastgelegd. Omdat de problematiek vaak complex is, is nauwe samenwerking met diverse hulpverlenende instanties en ketenpartners een belangrijk onderdeel van jouw werk.

Je bent enthousiast, accuraat, doortastend en uitstekend in staat zelfstandig te opereren. Zonder daarbij het team en jouw netwerk uit het oog te verliezen. Je weet goed de balans te bewaren tussen de kwaliteit en de kwantiteit van jouw werkzaamheden. Je werkt binnen bestaande en/of wettelijke kaders maar verliest daarbij de doelmatigheid van jouw beslissingen niet uit het oog. Je bent (politiek) sensitief, vindingrijk, altijd op zoek naar verruiming, naar innovatie en vernieuwing. 


Functie-eisen:

⦁   Afgeronde HBO opleiding en een afgeronde opleiding tot (consulent) Schuldhulpverlener;

⦁   Minstens 3 jaar ervaring als schuldhulpverlener bij een gemeente;

⦁   Ervaring met het beheren van een eigen caseload

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten