Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior adviseur wonen (zzp)

Geplaatst 9 feb. 2024
Project ID: YIS 9150032
Plaats
Lansingerland
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 apr. 2024
Einde: 1 okt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 16 feb. 2024 13:00

Start: 01 april

Duur: 8 maanden

Uren: 36 per week

Richtarief: open obv functieschaal 11

Gemeente Lansingerland


Senior adviseur cluster Wonen bij team Ruimtelijke Economische Strategie

 Kern van de functie: 

  • Bijdragen aan clusteroverstijgende visievorming en afstemming (binnen en buiten de gemeente), met als verantwoordelijkheid de gemeentelijke woonopgave op integrale wijze te positioneren, te monitoren en te evalueren met de Omgevingsvisie als basis. 

  • Het werken met Omgevingsprogramma's (met focus op Programma Volkshuisvesting) en de beleidscyclus op basis van de Omgevingswet.

  • Het geven van brede inhoudelijk aansturing binnen het cluster Wonen met aandacht op inhoud, voortgang en inzet van de diverse werkzaamheden.

  • Deelname aan regionale afstemming en onderhandelingen met betrekking tot woningbouw (programma en voortgang), woonruimteverdeling, huisvesting (bijzondere) doelgroepen enz. 

 

Waar ben je goed in

Je beschikt over een analytisch vermogen waarmee je hoofd- van bijzaken onderscheidt, het overzicht houdt en oog hebt voor het algemeen belang van de gemeente. Je komt snel tot de kern of essentie van het vraagstuk.

Je maakt snel contact, legt verbinding en zet ideeën om in plannen of acties waarvoor je draagvlak of inspiratie creëert binnen en buiten de organisatie.

Verder is het belangrijk dat je een proactieve werkhouding hebt. Je schakelt gemakkelijk op meerdere niveaus en communiceert op een heldere en duidelijke manier zowel in woord als geschrift. Je bent omgevingsbewust en hebt een sterk gevoel voor bestuurlijk-ambtelijke verhoudingen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten