Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior directievoerder (zzp)

Geplaatst 26 jan. 2024
Project ID: YIS 9148831
Plaats
Lansingerland, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 12 feb. 2024
Einde: 12 aug. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 1 feb. 2024 13:00

Startdatum inzet: 12-2-2024

Duur: 4 maanden met optie op verlenging

Uren: 36

Richttarief: open obv functieschaal 10

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst



Wil jij werken binnen een gemeente met een prettig werksfeer, leuke collega’s en een verantwoordelijke rol binnen het team Wijkcoördinatie en Projecten? Heb je ervaring met sturing geven aan projecten in de openbare ruimte? Gemeente Lansingerland heeft een vacature voor een:

Waar kom je te werken?

Als Senior directievoerder ben je onderdeel van het team Projecten binnen het domein Ruimte en Economie in de gemeente Lansingerland. Het team is verantwoordelijk voor het dagelijks- en planmatig onderhoud van de openbare ruimte. Daarnaast houdt het team zich ook bezig met het bouw- woonrijp maken van nieuwbouwgebieden binnen de gemeente. In het team werken projectleiders, -medewerkers, directievoerders, contractmanagers en toezichthouders.

 

Wat doe je? 

·         Je bent verantwoordelijk voor de realisatie en oplevering van projecten in de openbare ruimte en nieuwbouw.

·         Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van projecten voor het regulier onderhoud. Je plant en stuurt op de GROTIK-elementen en rapporteert over de voortgang en het resultaat.

·         Je hebt bij voorkeur concrete kennis van openbare verlichting, riolering en rioolgemalen.

·         Je voert projectadministraties en accordeert facturen. Je bent budgetverantwoordelijk voor je projecten en je draagt zorg voor de financiële afhandeling ervan.

·         Je hebt ook een rol in het voorbereidingstraject van projecten. Je beoordeelt mede contractstukken, inschrijvingen, EMVI-plannen e.d.

·         Projectmatig stuur je toezichthouders en projectmedewerkers aan en je coacht ze op proces en inhoud.

·         Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van politiek-bestuurlijk gevoelige of technisch ingewikkelde meldingen van burgers.

 

Wie ben je?

·         Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.

·         Je hebt kennis van UAV(gc-) en RAW-systematiek.

·         Je bent een echte verbinder, zowel in de organisatie als daarbuiten. Je kunt met interne opdrachtgevers afstemmen en extern met de aannemer/contractpartij.

·         Essentiële competenties bij deze functie zijn samenwerken, onderhandelen, politieke- en organisatiesensitiviteit, resultaatgerichtheid, besluitvaardigheid, plannen en organiseren, overtuigen en durf.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten