Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance specialist accommodatiebeleid (zzp)

Geplaatst 25 jan. 2023
Project ID: YIS 9127274
Plaats
Horst, Limburg
Uren
8 uur/week
Periode
1 jaar, 2 maanden
Start: 6 feb. 2023
Einde: 31 mrt. 2024
Tarief
0 - 125 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 3 feb. 2023 13:00

Startdatum: ZSM

Einddatum: de opdracht duurt +/-300 uur. Zelf in te delen. Uiterlijk 1-4 af zijn.

Functieschaal: 10

Tarief: Max €118

Uren: zelf in te delen

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Allean voor een senior iemand met flinke ervaring


In 2017 heeft de gemeente Horst aan de Maas accommodatiebeleid opgesteld voor maatschappelijk vastgoed. Het gaat met name om dorpshuizen, buitensportaccommodaties en overige maatschappelijk vastgoed zoals scouting, etc. Voor de binnensportaccommodaties is een visie en uitvoeringsprogramma opgesteld, dat nagenoeg is afgerond. Dat geldt ook voor onderwijsvastgoed. Dit accommodatiebeleid is destijds opgesteld in samenwerking met de inwoners van onze 15 dorpen. Grote uitdaging hierin is dat we kampten en kampen met leegstand, verouderde accommodaties, teruglopende bezetting en druk op de exploitatie.


In de actualisatie van ons beleid dient de nadruk daarbij veel meer dan voorheen te liggen op de activiteiten, die plaatsvinden in deze accommodaties. Hoe komen we tot vitale kernen met gelukkige inwoners, wat is daarvoor nodig, welke behoefte ligt er in de dorpen en, als sluitstuk, welke accommodatie past daarbij of is daarvoor nodig? Andere belangrijke elementen in deze actualisatie zijn onder andere een (op onderdelen) herziening danwel aanscherping van de beleidsuitgangspunten, een financiële meerjarenplanning en harmonisatie van beheer en onderhoud. Ook het op een passende manier betrekken van verenigingen, inwoners, stichtingen en dergelijke zijn een belangrijk onderdeel van de opdracht.


Functie-eis:

  • ervaring met (soort) gelijke projecten

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten