Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance specialist vergunningen (zzp)

Geplaatst 8 mrt. 2024
Project ID: YIS 9152162
Plaats
Horst
Uren
36 uur/week
Periode
9 maanden
Start: 25 mrt. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 mrt. 2024 13:00

Gemeente Horst aan de Maas is op zoek naar twee WABO vergunningverleners.

Startdatum: maart 2024 (z.s.m.)

Einddatum: 31-12-2024

Aantal uur: 24-36. Voorkeur voor 36 uur

Functieschaal: 10

Tarief; tussen de €73 en €93 afhankelijk van ervaring


Wat je gaat doen

Belangrijkste werkzaamheden Als zaakmanager specialist vergunningen heb je niet alleen contact met inwoners, maar ook met allerlei verschillende afdelingen binnen de gemeente. Jij gaat samen met de omgevingsregisseurs en andere specialisten verzoeken en aanvragen behandelen die in eerste instantie niet in een bestemmings- of omgevingsplan passen. Je communiceert open met de inwoner die de aanvraag doet en je denkt mee over de mogelijkheden. Jij bent het aanspreekpunt vanuit de gemeente, van een eerste verzoek tot en met de verlening van een vergunning. Daarnaast win je informatie in, vraag je adviezen op en schrijf je aanbevelingen voor de verantwoordelijk wethouder en het college van B&W en de Raad.

Met wie je dat gaat doen

Collega specialist vergunningen Bas aan het woord “We hebben een team met verschillende professionals die zich samen inzetten om alle inwoners zo goed mogelijk te helpen, binnen de richtlijnen van de gemeente. Samen verzamelen we objectief alle benodigde informatie om vervolgens gefundeerde conclusies te kunnen trekken over haalbaarheid en wenselijkheid van een verzoek of aanvraag. Er heerst een fijne werksfeer en we zijn op een professionele manier aan het werk met elkaar.” 

Wat je nodig hebt

Competenties “Ons team is op zoek naar een deskundige en betrouwbare collega. Iemand die intern én naar buiten toe helder communiceert. Het is belangrijk dat je open en communicatief bent en zegt waar het op staat. Integriteit en betrokkenheid zijn hierbij belangrijke eigenschappen.

Je moet de juiste informatie inwinnen om gegronde conclusies te kunnen trekken en adviezen over verzoeken en aanvragen te kunnen geven aan burgemeester, wethouders en raadsleden. Je hebt kennis van de omgevingswet en affiniteit met ruimtelijke ontwikkeling.

We zijn op zoek naar een analytische en probleemoplossende collega die weet wat er speelt binnen het vakgebied.”

Als onze specialist vergunningen, bezit jij over:

• Hbo werk- en denkniveau

• Een relevant hbo-diploma

  • ABW-1 en/of ABW-2 is een pré

  • Kennis van WABO, Wro, AWB, de Omgevingswet en ruimtelijke ontwikkeling (RO)

  • Een ondernemende instelling en proactieve houding

  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten