Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Sr. adviseur groen & spelen (zzp)

Geplaatst 5 dec. 2023
Project ID: YIS 9145383
Plaats
Lansingerland
Uren
20 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 5 feb. 2024
Einde: 5 aug. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 11 dec. 2023 13:00

Welke uitdaging bieden wij

Als Senior Adviseur Groen & Spelen ben je onderdeel van het team Beheer binnen het domein Ruimte en Economie in de gemeente Lansingerland. Het team is verantwoordelijk voor het vertalen van politieke en bestuurlijke doelstellingen naar uitvoerbare projecten en het bewaken van de voortgang van deze projecten. Je biedt op strategisch en tactisch niveau ondersteuning aan de Programmaleider op het gebied van groen, spelen en stof- en onkruidbestrijding. Samen met collega’s werk je aan integrale projecten, waarbij je adviezen geeft met betrekking tot jouw vakgebied. Je hebt enkele vaste projecten en bent daarnaast flexibel inzetbaar voor diverse zaken, zoals bijvoorbeeld het afhandelen van complexe meldingen, toetsingen van ruimtelijke ontwerpen en het leveren van beleidsmatige adviezen bij groen en duurzaamheidsvraagstukken. Het is een afwisselende baan, waarbij je veel contact hebt met collega’s in de organisatie en belanghebbenden buiten de organisatie.


Welke verantwoordelijkheden krijg je

Jouw grootste uitdagingen zijn niet voor iedereen zichtbaar, maar hebben wel een grote invloed op de leef- en woonomgeving. Jouw voornaamste werkzaamheden bestaan onder meer uit:

· Het adviseren over en beheren van de groen- en speelvoorzieningen en stof- en onkruidbestrijding in de openbare ruimte; daarbij ben je sparringpartner voor collega’s, Directie en het College van B&W;

· Het analyseren en vertalen van gegevens naar een onderhoudsprogramma, het opstellen van meerjarenplanningen en het signaleren van verbetermogelijkheden of prioritering;

· Het mede bewaken van de beheercontracten, kwaliteit van de projectuitvoering en de voortgang van de Planning & Control-cyclus;

· Het geven van invulling aan omgevingsmanagement;

· Het afhandelen van complexe meldingen, vragen en klachten van bewoners en de politiek.


Waar ben je goed in

Als Senior Adviseur Groen & Spelen ben je een initiatiefrijk en proactieve collega gericht op samenwerking, zowel binnen als buiten jouw cluster. Je kan anderen makkelijk overtuigen van jouw ideeën en je kunt ze meenemen in het proces. Hiervoor is het belangrijk dat je beschikt over goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden. Je bent je bewust van je omgeving en kan je makkelijk bewegen binnen een politieke-bestuurlijke organisatie. Zo kun jij als geen ander schakelen tussen zowel tactisch en operationeel niveau, tussen beleid en uitvoering en tussen politiek en inwoners van de gemeente Lansingerland. Verder is het als Senior Adviseur belangrijk dat je beschikt over het vermogen om problemen op een initiatiefrijke manier op te lossen. Je blijft hierin het gehele proces scherp op wat er moet gebeuren.


Op welke ervaring bouw je verder

Wij zoeken vooral iemand die uitdagingen aan durft te gaan en de handen uit de mouwen wilt steken. Je dient dit wel met enige tact en souplesse te doen. Hiervoor dien je te beschikken over:

· Aantoonbaar hbo+ werk- en denkniveau met als voorkeur in de richting van groen(-beheer) en spelen met affiniteit met ecologie en duurzaamheid;

· Enige relevante werkervaring met integrale beheersystemen;

· Een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie.



LET OP; ZZP'ERS MET EEN V.O.F. KUNNEN NIET BIEDEN, ENKEL ZZP'ERS MET EEN EENMANSZAAK OF BV (WAARBIJ DE ZZP'ER ENIG AANDEELHOUDER OF BESTUURDER IS).

Duur: 6 maanden met optie op verlenging

Uren: 20 per week

Richttarief: open obv functieschaal 10

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten