Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance strateeg verkeer en mobiliteit (zzp)

Geplaatst 20 jul. 2023
Project ID: YIS 9137023
Plaats
Sint-Michielsgestel
Uren
36 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 15 aug. 2023
Einde: 15 mrt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 jul. 2023 14:00

Startdatum: 15-08-2023

Einddatum: 15-03-2024

Uren per week: 36

Functieschaal: 11 junior

Tarief passend bij schaal



Ontwikkel jezelf als strateeg en geef deze nieuwe rol vorm, invulling en de juiste positionering. Ervaren strategen helpen jou in het zadel. En de medewerkers van het cluster Verkeer staan klaar met raad en daad om samen naar het next level te groeien. In MijnGemeenteDichtbij zijn tal van spoorse zaken, verstedelijkingsopgaven en mobiliteitsvraagstukken actueel. Het wordt jouw verantwoordelijkheid de juiste verbindingen te leggen tussen de strategiebepaling enerzijds en de dagelijkse operatie anderzijds. Bouw je mee?

 

Wat je gaat doen:


Als (startende) strategisch adviseur mobiliteit en verkeer ontwikkel je jezelf door samen te werken en veel te sparren met de inhoudelijke deskundigen. Jouw werkzaamheden zijn:  

·      Je ontwikkelt samen met de andere lokale en regionale strategen en externe partners strategisch beleid op het brede ruimtelijk domein. Je weet welke interne en externe (onafhankelijke) partners we daarbij nodig hebben en stemt af hoe strategische beleidsdoelen via programma’s, organisatie en gouvernance tot resultaten leiden.

·      Je formuleert heldere en haalbare doelen en effecten. Je inspireert, stuurt en beïnvloedt resultaatgericht.

·      Verbinding maken is essentieel: met je directe collega’s; met de teams Ruimtelijke Ontwikkeling en Maatschappelijke en Economische Ontwikkeling; met regionale partners. Je bent inhoudelijk op de hoogte van maatschappelijke en toekomstige ruimtelijke ontwikkelingen. Bovenal ben je motiverend en ondersteunend aan de medewerkers in het cluster Verkeer.

·      De visie en koers draag je uit en krijgt zijn weerslag dwars door de organisatie heen. Je regelt de tactische en operationele vertaling. Samen met vakgerichte beleidsmedewerkers en -adviseurs formuleer je opdrachten voor het cluster Verkeer die beleidsmatig, programmatisch, gebiedsgericht en projectmatig worden opgepakt.

·      Voor andere teams ben jij het aanspreekpunt en de spelverdeler van het cluster Verkeer voor adviesvragen bij aanstaande ruimtelijke ontwikkelingen.



Wie ben jij?


  • Relevante opleiding op WO werk- en denkniveau in de richting mobiliteit en verkeer, planologie, ruimtelijke ordening. Of door ervaring aantoonbaar opgebouwd.

  • Je bent creatief in denken en handelen en bent een echte verbinder. Je neemt graag het voortouw bij complexe vraagstukken en opgaven en houdt overzicht.

  • Feeling met bestuur-politieke processen. Je voelt goed aan wat de bestuurlijke ambities zijn en weet deze te vertalen naar MijnGemeenteDichtbij.

  • Je gaat graag het gesprek aan met andere beleidsvelden en externe stakeholders en weet daarbij ook mensen aan de strategische doelstellingen te binden.

  •  Flexibel ingesteld, je houdt van uitdagingen en een veranderende omgeving. In deze rol ga je pionieren!

 

Het team:

Je thuisbasis is het cluster Verkeer van het Team Inrichting Verkeer en Reiniging. Je wordt omgeven door een groep van 20 vakspecialisten met ieder zijn eigen specialisme. Daar wordt samengewerkt met de teams Ruimtelijke Ordening, Vergunning Toezicht & handhaving, Maatschappelijke & Economische Ontwikkeling, Beheer & Uitvoering en Wijkbeheer.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten