Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance strategisch beleidsadviseur evenementen (zzp)

Geplaatst 13 mrt. 2024
Project ID: YIS 9152856
Plaats
Almere
Uren
32 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 apr. 2024
Einde: 31 aug. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 19 mrt. 2024 13:00

Benodigde devices (telefoon/laptop) worden niet verstrekt door de opdrachtgever.

Uren: 24-32 per week

Startdatum: gewenst 1-4-2024

Duur opdracht: 5-6 maanden met kans op verlenging

Schaal: 12

Voorsteltermijn: 19-3-2024

Gesprekken: fysiek woensdagochtend 20-3 of digitaal vrijdag 22-3

Voor de gemeente Almere zijn we voor een tijdelijke opdracht van 5 tot 6 maanden op zoek naar een ervaren strategisch beleidsadviseur. Hij/ zij gaat aan de slag met het verwerken van alle opgehaalde input en verbetersuggesties, gaat actief aan de slag om de nog ontbrekende informatie en input op te halen om zo te komen tot een nieuw strategisch evenementenbeleid. 

Als adviseur ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het nieuwe strategische evenementenbeleid en het zorgen voor afstemming tussen verschillende afdelingen en partners, de afstemming met de betrokken bestuurders en vaststelling van het beleid. De ideale kandidaat heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van beleid, werken in een grotere gemeentelijke organisatie en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je hebt een proactieve houding en bent in staat om verschillende belangen te verenigen om tot een gedragen beleid te komen. We zoeken iemand met ervaring binnen een politiek-bestuurlijke omgeving die weet hoe je draagvlak creëert. Naast het schrijven van het beleid sluit je aan bij diverse overleggen en ben je aanspreekpunt bij grotere vraagstukken rondom actuele evenementen in Almere.

Competenties:

Bestuurlijke en organisatorische sensitiviteit

Analytisch vermogen

Uitstekende schrijfvaardigheid

Goede communicatieve vaardigheden

Kan de verschillende belangen en onderwerpen die onderdeel uitmaken van het strategisch evenementenbeleid goed bij elkaar brengen

Harde eisen:

Minimaal 5 jaar werkervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving/ grotere gemeente

Omschrijving team:

Je maakt uit van het team Beleid en Kwaliteit (17 fte) van de afdeling VTH Almere. Er is een informele ontspannen sfeer onder collega’s in het team. Er worden binnen het team uiteenlopende bestuurlijke en beleidsvraagstukken opgepakt, daarnaast is een deel van de collega’s bezig met kwaliteitsmanagement en maakt het secretariaat van de afdeling onderdeel uit van het team.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten