Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teamleider markten, kermissen en circussen (zzp)

Geplaatst 5 jul. 2022
Project ID: YIS 9117468
Plaats
Dordrecht, Zuid-Holland
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 18 jul. 2022
Einde: 5 jan. 2023
Tarief
85 - 95 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 12 jul. 2022 12:00

Startdatum: z.s.m, in overleg

Uren: Gemiddeld 16 uur per week

Duur: Opdracht voor 1 jaar

Richttarief: €90,-

 

 

Teamleider met ervaring met openbare inschrijvingen en vergunningen.

Het team voor de markten, kermissen, circussen en standplaatsen telt vier medewerkers. De werkwijze in het team verandert nu we de standplaatsen op de markt en bijvoorbeeld de selectie van de circussen gaan laten plaatsvinden via openbare inschrijvingen.

 

Daarnaast spelen in de binnenstad verschillende ontwikkelingen die ook effect kunnen hebben op de markt. De marktmeesters zijn zeer goed in staat om de dagelijkse werkzaamheden goed in te vullen.

 

Het team heeft assistentie nodig bij de invoering van de nieuwe werkwijze en het omgaan met de veranderingen die vanuit de omgeving komen. Hiervoor zoeken we tijdelijk (minimaal 12 maanden) een teamleider die als meewerkend voorman de politiek sensitieve zaken kan oppakken en die de invoering van de "schaarse vergunningen" begeleidt.

 

Waar kom je te werken?

Dordrecht is een stad van 118.000 inwoners. Het is een bijzondere stad, gelegen aan een knooppunt van belangrijke waterwegen, met een kenmerkende historische binnenstad en onderdeel van de regio Drechtsteden. Wij zijn een stad met ambitie op diverse ontwikkelingen. Een leefbare en veilige stad is één van die ontwikkelingen om je veilig te kunnen voelen in je eigen straat of buurt. Samen werken wij aan de toekomst van Dordrecht.

 

Het team

Het team Handhaving, Markten en Brugbediening maakt onderdeel uit van het cluster Wijken van de gemeente Dordrecht, onder leiding van de clustermanager. Het team Handhaving en Brugbediening is gevestigd op het Stadskantoor. Het team Stadsmarkten is gevestigd in de Binnenstad.

·      Het team Handhaving levert een bijdrage aan de leefbaarheid van de stad door de inzet van toezichthouders en buitengewoon opsporingsambtenaren.

·      Het team Stadsmarkten organiseert de weekmarkten, standplaatsen in de wijken, kermissen en circussen in de stad.

·      Het team Brugbediening verzorgt de bediening op afstand van bruggen in de Binnenstad.

 

Jij brengt mee: 

  • Ervaring als teamleider binnen een soortgelijke omgeving bij clusters handhaving, markten en brugbediening vanuit een Gemeente
  • HBO/WO werk en denk niveau
  • Goed kunnen schakelen tussen 2 werelden van politiek/bestuurlijk en operationele kant van de markten, kermissen en circussen
  • Ervaring met openbare inschrijvingen en schaarse vergunningen
  • Flexibel inzetbaar, voor gemiddeld 16 uur per week. 4 uur op de rol van teamleider per week, overige 12 uur voor het opzetten en uitdenken van nieuwe werkwijze rondom vergunning en openbare inschrijvingen. Je bent minimaal 1 dag per week aanwezig in Dordrecht en bezoekt soms ook de markt in Dordrecht op zaterdag en de markt van Hendrik Ido Ambacht

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten