Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teamleider publiekszaken en dienstverlening (ZZP)

Geplaatst 26 nov. 2021
Project ID: YIS 9105290
Plaats
Deurne
Uren
28 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jan. 2022
Einde: 1 jul. 2022
Tarief
70 - 82 €/uur

Sollicitatie deadline: 2-12 15:00

Startdatum: 01-01-2022
Duur opdracht: 6 maanden 
Uren per week: 28-36
Functieschaal: 11
Richtlijntarief :  € 82 per uur (Geen Knock-out criteria)

 

Functie
Als Teamleider Publiekszaken deins je niet terug voor een uitdaging. In een organisatie die de omslag maakt van een taakgerichte naar een procesgerichte sturing, waarbij ook echte resultaten worden behaald, doe jij de juiste dingen. Goed luisteren, goed structureren en verbinden. Aan jou de taak voor eenheid en structuur te zorgen. Je vertaalt brede opgaves naar uitwerkingsopdrachten voor het team en functioneert als de spreekwoordelijke olie in de machine. Deurne is een middelgrote gemeente met ambitie, de medewerkers zijn deskundig, professioneel en samen bereiken jullie integrale resultaten, op korte en lange termijn!
Een concrete opdracht is om de rollen en taken binnen het team Publiekszaken te bezien, met als doel ontwikkelingsmogelijkheden en kwetsbaarheid vermindering.  Daarnaast wordt de inrichting van de afdeling heroverwogen en de uitkomsten dienen ook een vertaling te krijgen naar de teams.

Samenstelling team
Binnen je team zijn de volgende disciplines werkzaam
 

  • Medewerkers Publiekszaken waaronder callcenter, receptie en burgerzaken
  • Bodes en facilitair
  • Secretariaatsmedewerkers


De gemeentelijke organisatie is continu in ontwikkeling. De organisatie is gestart met de bouw van het ‘Huis voor de Samenleving’. Hiermee willen we de verbinding met onze ‘klanten’ nog meer versterken en dat vraagt ook van jouw team een verandering in werkwijze en gedrag.
Daarnaast zijn we een organisatie-ontwikkeltraject ‘Samen op Pad’ ingeslagen. Dit traject leidt tot een duidelijkere organisatie koers en rollen waarbij eigenaarschap een belangrijk vliegwiel vormt.
Onze medewerkers zorgen voor deze ontwikkeling. Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega die werkt volgens onze BROS-kernwaarden. Dit betekent dat je Bevlogen je werk doet, daarbij gefocust bent op Resultaat, en dat je Ondernemend te werk gaat door vooral de Samenwerking met bijvoorbeeld collega’s, inwoners en organisaties op te zoeken.  

Wie de gemeente Deurne is?
In het hart van De Peel ligt de gemeente Deurne. Deurne is een bruisende gemeente met een sterke centrale kern, goede ‘stadse’ voorzieningen en verbindingen. Ze is gelegen in een gevarieerd landelijk gebied met veel natuur, landbouw en veeteelt. De levendige kerkdorpen hebben een rijk verenigingsleven en een sterke gemeenschapszin. Bij Deurne past het “tuinpad van mijn vader” en tegelijkertijd het onderdeel zijn van Brainport Eindhoven en Greenport.

De gemeente Deurne kent een aantal grote opgaven en ontwikkelingen op duurzaamheid, de transitie van ons buitengebied en stedelijke versterking en innovatie. Daarnaast richten we ons op passende economische dragers en gezondheid. En dat is nog maar een deel. 
Meer specifiek staan we voor een groot aantal woningbouwopgaven, waarbij veel inbreidingsvraagstukken met al zijn complexiteit spelen.

Onze ambitie is om midden in de samenleving te staan en een goede relatie en samenwerking aan te gaan met onze ondernemers en inwoners. Deel jij deze ambitie ook? Ontdek jouw mogelijkheden en ga de uitdaging met ons aan!

Profiel

Als teamleider stuur je ca. 30 medewerkers aan. Je hebt minimaal Hbo werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring met leidinggeven binnen een publieke of dienstverlenende organisatie. Je staat stevig in je schoenen en je bent gericht op het optimaliseren van de prestaties van het team. Je zorgt voor resultaten die er mogen zijn: vandaag, morgen en in de toekomst. Je hebt hierbij aandacht voor de individuele professional in je team, zijn / haar ontwikkelbehoefte nu en op de lange termijn.  Elke dag een stukje beter, allemaal.


Je bent een situationeel leider, die samenwerking zoekt met collega teamleiders, medewerkers en overige relaties. Op authentieke wijze structureer, regisseer en organiseer jij de opgaven in deze lerende organisatie. Je bent ook normstellend waarbij je je rug recht houdt als dat nodig is. Je bent cultuurdrager van de organisatie, hebt de organisatievisie voor ogen.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.
 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten