Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder civiele techniek (zzp)

Geplaatst 20 apr. 2024
Project ID: YIS 9155998
Plaats
Lelystad, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 19 okt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 26 apr. 2024 12:00

Startdatum: z.s.m.

Duur opdracht: 6 maanden, met optie tot verlenging

Aantal uren week: 36

Inschaling: 9 (gemeente cao)

Sollicitatiegesprekken: 30 april tussen 09:00 - 12:00

Benodigde devices worden niet verstrekt door de opdrachtgever. (BYOD)

Indexeren gedurende de gehele opdracht niet mogelijk.


Het Ingenieursbureau is een divers team, van 23 professionals, met een leeftijdsopbouw van jong talent tot ervaren medewerkers die elkaar stimuleren binnen de projecten. Het team kent drie functies: er zijn Projectleiders, Werkvoorbereiders en Toezichthouders. Men werkt nauw samen met diverse andere teams binnen de gemeentelijke organisatie. Het werkveld van het Ingenieursbureau is breed. Zo zijn er contacten met burgers, aannemers, nutsbedrijven en andere ambtelijke organisaties, zoals Rijkwaterstaat en de Provincie. Er is een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor het maatschappelijk belang en naar de (politieke) organisatie. Voor de medewerkers van het team staat de “burger centraal''.


Het Ingenieursbureau is verantwoordelijk voor het voorbereiden, op de markt brengen en realiseren van veelzijdige civieltechnische projecten. De meest in het oog springende projecten van het team zijn Lelystad airport, revitalisering Stadshart, woonwijk Warande en bedrijventerrein Flevokust. Daarbij vervult het team een sleutelpositie tussen planvorming en realisatie. Het Ingenieursbureau fungeert tevens als vraagbaak, adviseur én opdrachtnemer voor de rest van de organisatie, waar het civiele- en cultuurtechnische vraagstukken betreft.

Functie

Binnen het team Ingenieursbureau zijn we op zoek naar een ervaren Toezichthouder civiele techniek.

Wat ga je voor ons doen?

 Je bent voornamelijk betrokken bij civieltechnische projecten in de openbare ruimte, waar je toezicht gaat houden op de uitvoering van RAW-bestekken en UAV-GC-contracten.

 Je werkt nauw samen binnen verschillende projectgroepen bij het vormgeven van de bestekken / contractstukken voor de uitvoering.

 Gedurende de uitvoering ben je de rechterhand van de projectleider. Je monitort en bewaaktvoortgang, planning, veiligheid en de kwaliteit van de werkzaamheden en rapporteert hieroverregelmatig aan de projectleider.

 Je voert de werk- en bestekadministratie over de c eltechnische projecten.

 Aannemers en nutsbedrijven weten wat ze te doen staat, dit stem je goed af.

 Je ben verantwoordelijk voor technische opleveringen en je zorgt dat de overdracht soepel verloopt.

 Meldingen en klachten van bewoners en andere betrokkenen handel je moeiteloos en op de juiste wijze af.

 Aan open- en eerlijkheid hecht je veel waarde. Je creëert een evenwichtige samenwerking tussende gemeente, aannemers en inwoners. Dit doe je door tijdig en transparant te communiceren.


Wat heb je in je mars voor deze functie?

 Je hebt HBO werk- en denkniveau en een afgeronde MBO-opleiding Civiele Techniek.

 Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met het toetsen van UAV-GC contracten (opgedaan in de afgelopen 5 jaar) en/of minimaal 3 jaar werkervaring met het toezichthouden op RAW

contracten (opgedaan in de afgelopen 6 jaar). Let op: het moet duidelijk in het CV naar voren komen dat het om het toetsen van UAV-GC contracten gaat en/of het toezichthouden op RAW contracten.

 Je kunt zowel zelfstandig als projectmatig werken en u beschikt over een klantgerichte instelling met daarbij goede communicatieve vaardigheden.

 Je hebt kennis van riolering, bestrating, asfalt, civieltechnische kunstwerken en veilig werken langs de weg.

 Je bent een teamspeler die over voldoende flexibiliteit beschikt om in te spelen op wijzigingen.

 Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten