Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance verkeerskundige (zzp)

Geplaatst 9 dec. 2022
Project ID: YIS 9125182
Plaats
Horst, Limburg
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 2 jan. 2023
Einde: 30 jun. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 22 dec. 2022 12:00

Startdatum: zsm

Einddatum: 30-6-2022

Aantal uur per week: 24 uur (dagen en tijden is in overleg)

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Ben jij een verkeerskundig medewerker met hart voor Horst aan de Maas? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Verkeerskundig medewerker

24 uur per week voor een tijdelijke periode van 6 maanden

Het team

Team Openbare Werken bestaat uit twee eenheden. De binnendienst bestaat uit 25 medewerkers en geldt als "het ingenieursbureau". Zij zijn verantwoordelijk voor het opstellen van beleid en de uitvoering van planmatig onderhoud en projecten. De buitendienst bestaat uit 40 medewerkers en is verantwoordelijk voor het onderhoud van wegen, bermen, watergangen, plantsoenen, bomen, wegmeubilair en riolering.

We onderscheiden binnen Openbare Werken de volgende aandachtsgebieden; wegen & verkeer,

groen & cultuurtechniek, afval & duurzaamheid en water & riolering.

Jouw opdracht

Je bent als verkeerskundig medewerker onder andere verantwoordelijk voor het ondersteunen van de andere verkeerskundige. Je geeft gevraagd én ongevraagd verkeerskundig advies aan je collega's waarbij je kunt denken aan zaken zoals herinrichting wegen, verkeersmaatregelen bij evenementen, woningbouwontwikkelingen en bedrijventerreinen. Met jouw expertise beoordeel je kritisch de ingekomen plannen en toets je naar het beleid. Ook het evalueren en opstellen van beleid behoort tot jouw functies, Je neemt waar nodig ook (verkeers)besluiten en stem je (indien nodig) af met betrokken partijen. Eigen initiatief, zelf het werk zien en oppakken zijn kwaliteiten waarover je beschikt.


Samen met andere verkeerskundigen ben je dé vraagbaak voor verkeerszaken in de gemeente. Je beantwoord niet alleen interne vragen, maar ook de vragen van de inwoners.


Kennis & Kwaliteiten

·      Je hebt mbo / hbo-werk- en -denkniveau en een opleiding als verkeerskundige of vergelijkbaar.

·      Je hebt affiniteit met ruimtelijke en technische inbedding van verkeersvraagstukken.

·      Enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré.

·      Je bent resultaat- en oplossingsgericht, flexibel, communicatief vaardig in woord en geschrift, hebt politieke sensitiviteit en samenwerken zit in je DNA.

·      Vakkennis weet je te combineren met gezond verstand. Je denk in mogelijkheden maar bewaakt ook de kernwaarden van gezonde en veilige openbare ruimte.

·      Je bent in staat overzicht te houden en hoofd- en bijzaak van elkaar te onderscheiden.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten