BIZOB

Freelance werkvoorbereider civiele techniek (zzp)

Geplaatst 6 dec. 2023
Project ID: YIS 9144763
Plaats
Nuenen, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
5 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 mei 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 13 dec. 2023 12:00

Startdatum zsm

Einddatum 1 mei 2023

Functieschaal 8

Aantal uur per week 32


Jouw uitdaging

Als werkvoorbereider/tekenaar Civiel techniek houd jij je dagelijks bezig met het oplossen van interessante infrastructurele puzzelstukken. Hierdoor lever je direct een bijdrage aan de leefbaarheid van de openbare ruimtes van de gemeente Nuenen. Wat daarbij ook gaaf is, is dat je de projecten waar jij dagelijks mee bezig bent ook daadwerkelijk ziet vorderen in de omgeving waar je werkt. Hoe mooi is dat!

Je hoeft je niet te vervelen want jouw taken bestaan onder andere uit:

·      Het verzorgen van het tekenwerk (autocad), opstellen staat van hoeveelheden, bestekken, vergunningaanvragen e.d. voor kleine en grote projecten in de openbare ruimte. Van eerste schetsontwerp tot aan de uitvoering;

·      Het ondersteunen van de civieltechnisch projectleider bij de complexe projecten met het beoordelen van de aangeleverde documenten (bestekken, besteksramingen e.d.);

·      Het vertalen van stedenbouwkundige tekeningen naar civieltechnische tekeningen, inclusief de ondergrondse voorzieningen (zoals rioleringen, kabels en leidingen);

·      Het toetsen van RAW bestekken, het maken van kostenramingen en het verzorgen van KLIC meldingen.

·      Het tijdig signaleren van knelpunten en samen met je team opzoek gaan naar een inventieve oplossing.

·      Het ondersteunen van de civiel technische projectleider bij grote complexe projecten. Je maakt kostenramingen;

·      Het in heldere bewoording kunnen uitleggen van je werkzaamheden aan collega’s en inwoners;

·      Samen met je collega’s zorgen voor het integraal beheer van de openbare ruimte (specifiek lever je een bijdrage aan het bijhouden van het beheerssysteem: bijvoorbeeld het verwerken van revisies).



Wie ben jij

Bovenal ben je een teamspeler, waarvoor de materie niet vreemd is. Je beschikt over de nodige ervaring en theoretische kennis (minimaal MBO+ werk- en denkniveau) met daarbij een praktische en oplossingsgerichte kijk op zaken.

Tevens heb je kennis en ervaring met Autocad, RAW-systematiek en UAV. Ervaring/affiniteit met beheerprogramma’s is een pré. Je hebt een flexibele instelling en je bent resultaatgericht.

Het is vooral belangrijk dat wij bij jou passen en natuurlijk ook andersom! Voor een oriënterend gesprek staan we altijd open, ook voor een kop koffie of thee om je meer te vertellen over de functie en onze organisatie.

Wanneer, hoelang en tarief

·      We gaan vooralsnog uit van een Inhuurperiode tot 1 mei 2024, waarbij we graag de mogelijkheid willen hebben om je eventueel voor vast aan te nemen.

·      Graag zo snel mogelijk starten. Desnoods gefaseerd als een andere opdracht nog niet is afgerond.

·      Aantal uren het liefste 32 uur maar iets minder is ook bespreekbaar.

·      Het betreft een schaal 8 functie, dus daar het uurtarief op afstemmen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten