Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Medewerker openbare orde en veiligheid (AOV) Gemeente Haaren

Geplaatst 13 mrt. 2020
Project ID: YIS00014
Plaats
Haaren
Uren
24 uur/week
Periode
1 dag
Start: 16 feb. 2020
Einde: 17 feb. 2020
Tarief
75 - 90 €/uur

Werkzaamheden:

•      Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig, correct en tijdig behandelen van vraagstukken op tactisch en operationeel (casuïstiek) niveau op het brede terrein van de openbare orde en veiligheid, zoals, onder meer, ondermijning, radicalisering en huisverboden.

•      Je draagt mede bij aan de voorbereiding op de crisisbeheersing zoals het beheren van gemeentelijke processen (draaiboeken) en het beoefenen daar van.

•      Je treedt op als (plv.) ambtenaar openbare veiligheid (AOV) bij (dreigende) incidenten;

•      Je beoordeelt calamiteitenplannen bij evenementen en neemt zo nodig deel, als voorzitter, aan een Crisis Management Team bij grootschalige evenementen.

•      Je voert overleggen met wijkagenten en operationele experts en de gemeente en zit deze zo nodig voor.

•      Je vindt het leuk om oplossingsgericht mee te denken met de klant, en met externe instanties zonder hierbij de efficiëntie uit het oog te verliezen.

•      Je bent, incidenteel, bereid om ook buiten reguliere kantooruren te werken.

•      Je wint zo nodig advies in en overlegt zelfstandig met bestaande in- en externe relaties.

•      Je verstrekt informatie (in brede zin van het woord).

 

Vereisten:

Je hebt HBO werk- en denk niveau. Je voelt je verantwoordelijk en je hebt een analytisch vermogen. Je bent klant- en kwaliteitsgericht. Je weegt gegevens en mogelijke handelwijzen in het licht van relevante criteria tegen elkaar af om tot realistische beoordelingen te komen. Je kunt goed omgaan met hoge werkdruk en bent van nature een doortastend en stressbestendig persoon. Je communiceert helder, doelgericht en hebt oog voor bestuurlijke verhoudingen. Je beschikt aantoonbaar over 2 jaar ervaring op het gebied van openbare orde en veiligheid;

Let op: aantal uren is niet altijd 24 uur per week, maar kan fluctueren met calamiteiten.