Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance assistent projectmanager (zzp)

Geplaatst 28 apr. 2023
Project ID: YIS 9132893
Plaats
Almere, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 15 mei 2023
Einde: 15 mei 2024
Tarief
55 - 69 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 8 mei 2023 12:00

Startdatum: 15-05-2023 (zo snel mogelijk)

Duur opdracht: 12 maanden kans op verlenging

Aantal uren week: 28-36 uur

Max uur tarief: €69,-

Deadline voorsteltermijn: 8 mei

Sollicitatiegesprekken: Gesprekken fysiek op 10 mei tussen 13.00-17.00 uur.


Ben jij iemand met een drive voor het realiseren van een circulaire economie? En wil jij bijdragen aan concrete vraagstukken, waarin wordt samengewerkt met zowel de overheid, het onderwijs als ondernemers? Wil jij jouw talenten inzetten, en verder ontwikkelen, om samen met een groeiend team, de circulaire economie werkelijkheid te maken? Dan zoeken wij misschien wel naar jou!

Over PRICE

Wij zijn het Praktijk- & Innovatiecentrum Circulaire Economie, zeg maar PRICE. Wij zijn hét circulaire ACTIElab voor Flevolandse doeners. Ondernemers, studenten, docenten, bewoners en overheid – al deze mensen brengen we samen om de circulaire economie werkelijkheid te maken. We werken aan concrete vraagstukken: ook wel challenges. In deze challenges nemen wij als PRICE telkens een andere rol aan: net wat passend is voor de situatie. Zo hebben we op Floriade een groot symposium over het werken in de circulaire economie georganiseerd (zie hier de aftermovie); hebben we na afloop van de Floriade gezorgd dat 9 paviljoens en 150.000 planten zijn herbestemd in Almere; en brachten we een innovatieve manieren van samenwerking in (lees hier over het positief contract). En dit doen we natuurlijk niet alleen: in elke challenge werken we nadrukkelijk samen met lokale & nationale partijen (zowel overheid, ondernemers als het onderwijs). We zien voor de komende tijd nog veel meer kansen om challenges op te pakken: en daarom zoeken we ondersteuning in ons team. Bouw jij mee aan een circulaire toekomst?

Wat ga je doen als assistent projectmanager?

Als assistent projectmanager zorg jij dat alle ‘vitale processen’ op orde zijn. Dit zal o.a. zijn:

- Operationele ondersteuning van de PRICE directie en team

- Office management (o.a. agendabeheer, uitwerken memo’s en brieven, beheren van archief en contracten)

- Organisatie en afhandeling van financiële en contractuele zaken bij inhuur/leveranciers

- Ondersteuning bij de (organisatie van) evenementen

- Jij zorgt dat onze impact uit de challenges ook wordt gemeten, en borgt dit in onze jaarverslagen en jaarrapportages

- Daarnaast zal er ook ruimte zijn om jezelf verder te ontwikkelen als aanjager van een circulair vraagstuk doordat je meedraait in de challenges.

Een werkdag bij PRICE is altijd erg divers. Zo kan je in de ochtend een weekstart hebben met het team, waarna je nog even blijft hangen met de communicatie medewerker om verder door te denken over een aankomend evenement. In de middag houd je met 2 externe partners en onze programma manager een werksessie voor de verdere circulaire ontwikkeling van ons eigen pand op het voormalig Floriade terrein. Jij zorgt daarna dat alle afspraken worden opgevolgd, zodat we verder aan de slag kunnen.

Wat bieden we jou?

- De kans om te werken in een groeiende start-up, in Flevoland

- Het werken met concrete circulaire vraagstukken

- De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als circulaire professional

- Afwisselend werk: waar geen dag hetzelfde is.

- De mogelijkheid om je te ontwikkelen in transitiedenken

- De mogelijkheid om zowel thuis als op locatie te werken (in overleg)

Wat vragen we van jou?

- Je hebt affiniteit met vraagstukken op het gebied van Circulaire Economie, en hebt hier ook een visie op

- Je hebt 2-4 jaar werkervaring

- Je brengt een positieve drive mee: en zet deze graag in om creatieve oplossingen te bedenken

- Je komt te werken in een klein, gedreven team. Dit vraagt om eigenaarschap en flexibiliteit. We zoeken iemand die het werk ziet: en uit zichzelf aan de slag gaat met wat er moet gebeuren

- Flexibiliteit: de circulaire economie vraagt om een innovatieve en flexibele houding. De route is nog niet van a tot z uitgestippeld. Dit geeft jou juist energie!

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten