Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsondersteuner multidisciplinair opleiden, trainen en oefenen (zzp)

Geplaatst 12 sep. 2023
Project ID: YIS 9139561
Plaats
Groningen
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 12 mrt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 15 sep. 2023 12:00

Duur: zsm tm eind 2023

Inzet: 32-36 uur

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Schaal 8 CAO Veiligheidsregio

Let op: Alleen ZZP'ers die een eenmanszaak of BV (zonder partners) hebben kunnen worden gecontracteerd



Gaat jouw hart sneller kloppen van organiseren?

Wie zijn wij?

Veiligheidsregio Groningen werkt samen met verschillende partners aan meer veiligheid in Groningen. Dat betekent aan de ene kant: hulp bieden als er een ramp gebeurt. En aan de andere kant: ervoor zorgen dat een ramp niet zo snel plaatsvindt of juist voorkomen wordt. Want veiligheid is niet vanzelfsprekend. Ook in Groningen niet, met onze ligging aan zee, de aanwezigheid van chemische industrie en aardbevingen. Dit verhoogt de kans op incidenten in onze regio en maakt de noodzaak tot effectieve risicobeheersing en incidentbestrijding steeds belangrijker.


Wat ga je doen?

  • Je gaat het team Multidisciplinair Opleiden, Trainen en Oefenen, ook wel MOTO genoemd, ondersteunen. Het team ontwikkelt opleidingen, trainingen en oefeningen voor de brede crisisorganisatie. Jij snapt wat het is om events, bijeenkomsten of oefeningen te organiseren en ontzorgt door overleggen te voorbereiden, locaties te regelen en jij stemt een en ander af met de deelnemende partijen. Als het zo ver is, weet jij zeker dat aan alles is gedacht. Het geluid werkt, er is voldoende eten en zelf aan de bedankjes is gedacht.


  • Door jouw bijdrage verlopen bijeenkomsten vlekkeloos. Achteraf krijg je een compliment van je collega’s: alles was weer perfect geregeld! Jouw organisatorische vaardigheden zijn onmisbaar. Voor een goede planning en het bijhouden van actie- en besluitenlijsten draai jij je hand niet om.


  • Je wordt blij van samenwerken en in verbinding staan met anderen. Hier ligt ook jouw kracht. Wanneer je ontwikkel- punten opmerkt, stel je graag vernieuwende ideeën voor. Deze ideeën zijn meer dan welkom!


  • Je houdt graag overzicht in je werk. Als ontwikkelingen lang op zich laten wachten, ben je proactief en achterhaal je waar het knelpunt zit. Jouw bijdrage is essentieel voor het team.

Hoe ziet het team eruit?

Je komt te werken binnen de sector Crisisbeheersing en specifiek in het team ‘Multidisciplinair Opleiden, Trainen en Oefenen’ (MOTO). Gezamenlijk ontwikkelen we realistische oefeningen. Binnen het team is er ruimte voor eigen initiatief. Wanneer je verbeterpunten ziet, geef je deze aan. Jouw input is waardevol en je wordt meegenomen in de vormgeving van de werkzaamheden. Geen werkdag is bij ons hetzelfde; je weet namelijk nooit wanneer zich een crisis of ramp voordoet.


De ideale achtergrond

  • Je hebt mbo 4 werk- en denkniveau;

  • Je beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden;

  • Ervaring met het organiseren van events en bijeenkomsten is heel prettig. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten